Washburn Campground Cambria, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Washburn Campground
San Simeon State Park
Cambria Californie 93428
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.5947202, -121.1108563

Telefoonnummer:
1-805-927-2020

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Aan Highway 1 (Cabrillo Hwy). Onder San Simeon, net boven Cambria, afslag San Simeon Creek Rd dan 1e rechts.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Mooie rustige basic camping in de natuur. Naast San Simeon Creek Campground maar kleiner (70 plaatsen) en goedkoper vanwege het verschil in toiletten.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-07-2018 door

Een primitieve kampeerplek zonder stroom/water hook-up op een prachtige locatie! Qua voorzieningen zijn er enkel vault toiletten, die goed worden schoongemaakt. Een absolute aanrader voor als je meer primitief en in de natuur wilt kamperen. De plekken zijn redelijk beschut met bomen. Er kwam nog 8 euro aan reserveringskosten bij.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 24-06-2018 door

Mooie natuurcamping waar weinig voorzieningen zijn, maar je hebt de camper bij je, dus alles aan boord! Bij aankomst kregen we een plattegrond mee en konden we zelf een plek uitkiezen. Ruime plekken met picknicktafels. Mooie bomen, vogels en dieren om je heen. Lekker stil en rustig, genieten van de dieren die er rondlopen. Vanaf deze camping is het niet ver rijden naar t strand met de zee-olifanten.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 29-07-2017 door

Prima camping, maar in een omgeving waar niet zoveel te doen is (je kunt wel leuk zee olifanten bekijken).

Kosten per nacht: $28

Bezocht op 21-09-2016 door

Wij stonden op het primitieve deel wat een aanrader is: Mooi uitzicht, zee met prachtige baaien bereikbaar via een mooie wandeling. In Cambria is een supermarkt.

Kosten per nacht: $25

door op 05-08-2015

Washburn campground ligt naast San Simeon Creek Campgroud maar is wat kleiner en goedkoper. Er zijn geen hookups, maar wel een vers water tab en dumpstation. De campground ligt in het duin, ruime plekken, echt in de natuur. Geen 'gewone' maar chemische toiletten welke wij niet gebruikt hebben omdat wij in een camper reden. $20 per nacht. Mooie camping praktisch aan zee en vlakbij Cambria, een heel grappig plaatsje.

Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!