Bella Vista by the Sea Cayucos, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bella Vista by the Sea
350 North Ocean Avenue
Cayucos California 93430
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.45116159, -120.908274651

Telefoonnummer:
+1 805-995-3644

Website:
bellavistabythesea.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-09-2019 door

Prima camping, netjes voor elkaar, mooi uitzicht op de pier en zee. Morro rock was ook te zien! Prima toiletgebouw en wasvoorziening. Veel vaste plekken, maar veilige en gemoedelijke sfeer. Direct naast de camping vind je een knus dorpje en de pier. Aanrader!

Kosten per nacht: $46.42

Bezocht op 23-08-2019 door

De camping viel ons mee. We hadden een "parkeerplaats" verwacht, maar het was een nette camping met veel seizoensplaatsen. Prima sanitair. Vlak bij de pier en het dorpje.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 21-07-2019 door

Vriendelijke kleine campground op een heuvel tussen veel stacaravans. De sfeer is gemoedelijk. Geen bijzondere faciliteiten, maar je loopt zo naar het strand (overkant weg) en naar een klein dorpje met een paar restaurantjes, souvenirshopjes en een heerlijke koekjeswinkel! Bij Luna haal je lekkere koffie to go om het strand bij de pier te drinken terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin!

Bezocht op 31-05-2019 door

deze camping wordt meer gebruikt door vaste residents dan door rondtrekkende toeristen waardoor er een ander sfeertje hangt. op het strand vlakbij is wel een speeltuintje voor de kinderen. het sanitair was een beetje gedateerd.

Bezocht op 08-08-2018 door

Zeer fijne camping met veel vaste gasten, er hangt een gemoedeljke sfeer. Toiletten en douche niet je van het. Vanaf de camping loop je zo naar het strand, de zeer leuke winkeltjes en restaurants. Koelde 's avonds wel snel af, voor het eerst moesten de dekbedden tevoorschijn gehaald worden.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 20-08-2018 door

Camping ligt vlakbij de pier. De opzet van de camping is wat terras achtig, waardoor je op veel plekken de zee kunt zien. Er zijn veel vaste plekken aanwezig, dit maakt voor het verblijf echter niet uit. Wanneer je te laat komt, hangt er een briefje met je naam, campingplaats nummer en overzicht klaar. Sanitair was schoon.

Bezocht op 01-05-2017 door

Klein RV park. Nette plaatsen met gras rondom je plek, heerlijk!

Nette sanitaire voorzieningen.

Wij hadden niet gereserveerd en kwamen om 19u aan. Bij de ingang hangen op de brievenbus enveloppen met informatie over de plaatsen die nog vrij zijn. Je kunt er een uitkiezen en de volgende ochtend registreren bij het kantoor. Wij hebben het geld in de envelop gedaan en in de brievenbus aangezien het kantoor pas om 11u de volgende ochtend open ging en wij om 10u alweer wilden vertrekken.

Kosten per nacht: $45

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!