June Lake RV park June Lake, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
June Lake RV park
155 Crawford Ave.
June Lake California CA 93529
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.7783503, -119.077423

Telefoonnummer:
(760) 648-7967

Website:
http://www.junelakervpark.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 16-09-2022 door

Een bijzonder plekje midden in June Lake welke niet online is te reserveren. Het gaat allemaal nog wat ouderwets. Maar super vriendelijk en staan klaar voor een praatje en voor informatie. Reserveren via de telefoon ging goed maar wanneer je niet uit Amerika komt wordt het toch al lastig om van tevoren te betalen aangezien wij geen checks hebben. Aangezien we toch in June Lake wilden verblijven heeft een Amerikaans familielid een check opgestuurd met een aanbetaling. De camping is klein en ligt tussen de huizen en de twee meren in en vlakbij de plaatselijke brouwerij met een gezellig terras en 2 foodtrucks ernaast, een echte aanrader. Alles op loopafstand. June Lake is klein en oogt als een wintersport plaatsje, je bent ook op 2200 meter dus let op: het is koud 's nachts en best wennen als je net uit Las Vegas komt. De wandeling rondom Gull lake is prachtig, helaas zijn de stoeltjesliften nog niet open. We kwamen om 17 uur aan, ze hadden ook al gebeld zagen we, aangezien ze graag wilden weten hoe laat we aan zouden komen want in het donker zijn ze er niet meer. Er is geen toilet/douche wel hookup plaatsen.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 28-07-2018 door

Klein RV park, midden in het dorp, dus alles te lopen. Eigenaresse is oudere dame die alles in haar eentje doet en je graag helpt. Komt rommelig over, maar wij hebben het er geweldig gehad! Je bent direct deel van het dorp en de gasten (plaatselijke brouwerij is een tip!). De nabijgeleden meren zelf zijn prettige plek om middag te verpozen; dorp heeft alle voorzieningen.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 21-07-2017 door

Tsja, als mijn vrouw of de kinderen de review zou schrijven zou er mogelijk een andere beoordeling komen. Ik noem het knus, vriendelijk, behulpzaam,.... Je kunt ook zeggen knullig, ouderwets, rommelig,..... Het was wat drukker dan normaal, omdat enkele mensen uit Yosemite een alternatieve locatie gezocht hadden ivm de rookontwikkeling die daar was ontstaan door grote branden. Eigenaresse was onze reservering kwijt, maar dat was geen probleem, want ze had zeker plekje voor ons. Eigenlijk een plek die bezocht wordt om te kunnen vissen in de meren. Wij hadden perfect weer en hebben een bootje gehuurd bij het grootste meer (paar 100 meter lopen naar Oosten). Heerlijk gezwommen bij 30 graden en vlak bij de boot een visarend een vis uit het water zien plukken. Je voelt je echt in de natuur dan.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 22-08-2016 door

Prima camping, kleine plaatsen. Staat tussen de Amerikanen ipv Europeanen. Let op beren, die lopen hier s nachts rond!

Kosten per nacht: $40

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan