Sunset Campground Miramonte, California

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sunset Campground
Generals Highway
Miramonte California,
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.7375303, -118.9645965

Telefoonnummer:
(877) 444-6777

Website:
nps.gov/seki/planyourvisit/sunset.htm

Route:

Let op! Campers langer dan 22 feet kunnen niet via de zuidkant Sequoia National Park in en uit: de Generals Highway is tussen het Giant Forest en de Potwisha Campground niet toegankelijk voor campers langer dan 22 feet. Via de noordingang (waar deze camping vlakbij ligt) kun je wel bij het Giant Forest komen. Ook rijden er betaalde shuttles tussen Visalia en het Giant Forest van eind mei tot begin september. Reserveren aanbevolen. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.

Sunset Campground is in the Grant Grove area of Kings Canyon National Park, 3 miles (5 km) from the park entrance on Hwy 180. The campground is near Grant Grove Village in an open stand of evergreen trees at an elevation of 6,500 ft (1,980 m). The campground is 15 minutes from the main entrance to Kings Canyon National Park, 5 minutes from the General Grant sequoia grove, and an hour from the Giant Forest area.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Campground is open van eind mei t/m eind september.
  • During the summer, coin-operated showers are available at Grant Grove Village within ¼ mile (.4 km) of the campground.
  • The campground has no hookups or dump stations. The nearest dump stations (summer only) are: Dorst Creek Campground in Sequoia National Park, or Princess Campground (Hwy 180 at Hume Lake junction) in Sequoia National Forest.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 1
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-08-2016 door

Camping is 6 maanden van te voren te reserveren. Bij het reserveren wordt er niets aangegeven als je zoekt voor een RV plek, maar gekeken naar de lengte van de plek en geboekt. We stonden aan het begin van de camping. Camping met toiletten, verder geen voorzieningen. Prima National Park camping in het bos.

Kosten per nacht: $22

NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata