Sunset Campground Miramonte, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sunset Campground
Generals Highway
Miramonte California
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.7375303, -118.9645965

Telefoonnummer:
(877) 444-6777

Website:
nps.gov/seki/planyourvisit/sunset.htm

Aanvullende informatie:

Let op! Campers langer dan 22 feet kunnen niet via de zuidkant Sequoia National Park in en uit: de Generals Highway is tussen het Giant Forest en de Potwisha Campground niet toegankelijk voor campers langer dan 22 feet. Via de noordingang (waar deze camping vlakbij ligt) kun je wel bij het Giant Forest komen. Ook rijden er betaalde shuttles tussen Visalia en het Giant Forest van eind mei tot begin september. Reserveren aanbevolen. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.

Sunset Campground is in the Grant Grove area of Kings Canyon National Park, 3 miles (5 km) from the park entrance on Hwy 180. The campground is near Grant Grove Village in an open stand of evergreen trees at an elevation of 6,500 ft (1,980 m). The campground is 15 minutes from the main entrance to Kings Canyon National Park, 5 minutes from the General Grant sequoia grove, and an hour from the Giant Forest area.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Campground is open van eind mei t/m eind september.
  • During the summer, coin-operated showers are available at Grant Grove Village within ¼ mile (.4 km) of the campground.
  • The campground has no hookups or dump stations. The nearest dump stations (summer only) are: Dorst Creek Campground in Sequoia National Park, or Princess Campground (Hwy 180 at Hume Lake junction) in Sequoia National Forest.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2019 door

Camping op een prachtige plek net in het national park. De camping heeft alleen maar een WC gebouwtje. Er is ook geen hook up, maar dat mag je ook niet verwachten voor slechts usd 22 per nacht. Iedere plek heeft een eigen bbq plek en picknicktafel. Vanaf camping een korte wandeling en je bent bij de bijna grootste boom te wereld.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 20-07-2018 door

Mooie camping aan het begin van King's Canyon. General Grant Tree op loopsafstand. Wij zijn 30 minuten met de camper naar Dorst Creek gereden, konden daar de camper parkeren en de shuttlebus nemen, die ons overal in Sequoia bracht. De wandeling naar Morro Rock is een aanrader. De camping is ruim opgezet, veel waterpunten, nette toiletten en grote plaatsen. Wij stonden meteen vooraan op plaats 70. Grote plaats. Op de camping staan ook veel sequoia's.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 08-08-2018 door

Wat een fantastische camping!! Dit is waarom wij naar Amerika zijn gekomen. De ranger was supervriendelijk en wilde van alles voor ons regelen. Je hebt een vuurpit met BBQ rek erboven op je campingplek. Er zijn genoeg sanitair gebouwtjes. Hier kun je alleen stromend water en een toilet, die keurig netjes was, vinden. Er zijn geen douches aanwezig. We hebben hier twee nachten geslapen. Vanaf de camping kun je lopen naar Grant Grove village lopen, waar je een klein supermarktje, postkantoortje en souvenierwinkeltje kunt vinden. Hier kun je ook hout halen voor een kampvuur. Vanaf de village loopt er een trail van 1 mile naar de Grant General. Vergeet alsjeblieft niet om een flesje water mee te nemen. De Sherman tree is ongeveer half uurtje rijden daar kun je de camper parkeren en vanaf daar gat er een gratis shuttle naar het begin van de trail. En je kunt dan ook overstappen op een andere shuttle deze brengt je naar Moro Rock. Er gaat een flinke klim aan vooraf maar dat is een plekje helemaal aan het eind van de wereld.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 26-08-2016 door

Camping is 6 maanden van te voren te reserveren. Bij het reserveren wordt er niets aangegeven als je zoekt voor een RV plek, maar gekeken naar de lengte van de plek en geboekt. We stonden aan het begin van de camping. Camping met toiletten, verder geen voorzieningen. Prima National Park camping in het bos.

Kosten per nacht: $22

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!