Orangeland RV Park Orange County, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Orangeland RV Park
1635 West Struck Avenue
Orange County California 92867
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.8060051, -117.8692419

Telefoonnummer:
1-714-633-0414

Website:
orangeland.com

E-mailadres:
orangelandrvpark@yahoo.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Fitness ruimte
  • Shuttle naar Disneyland

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-07-2020 door

Wat een geweldig leuke campground. Heel goed verzorgd, zeer vriendelijk mensen. Het is wel rij aan rij, maar voor zijn soort een mooiere van alles wat we hebben gezien. Natuurlijk niet te vergelijken met een natuur camping. Wij hadden een luxe plaats gekozen, Full Hookup. Eigen privé badkamer, mooi zwembad, en zo leuk dat je zelf fruit mag plukken! Voor weinig geld kun je een wasje draaien én drogen, perfect! Campground ligt 10 minuten lopen van station Anaheim, waar je de trein of metro kunt nemen voor een bezoek aan LA. Wij hebben een dagkaart gekocht, zodat je de hele dag onbeperkt kon reizen met trein, bus en metro. Ideaal. Bezoek gebracht aan Hollywood en Santa Monica. Als je de metro vanaf Anaheim wilt gebruiken, moet je in de ochtend gaan en dit van te voren even uitzoeken. Op de camping kunnen ze hier niet veel over vertellen. Wij waren daardoor wat aan de late kant en konden alleen nog maar van de trein gebruik maken vanaf dit station. Later wel over gestapt op de metrolijn, maar dan heb je de prijs van de trein al te pakken. Vanaf deze camping zijn we naar Joshua Tree gereden. Je komt dan onderweg langs een Aldi. (bijv. in de plaats Corona of Palm Springs) Heel fijn om daar heel veel boodschappen in te slaan, voor een "normale" prijs.

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 16-10-2019 door

Grote stad camping met zwembad. Prima zwembad en fraai sanitair. Nog nooit zulke grote campertrailers gezien.Buitengewone behulpzaamheid van de beheerders. Goed voor bezoek aan LA waar overigens geen bal aan is. De stadstour van starlines was niks aan vond ik. 9 uur in de bus en een keer of drie eruit voor eten . Alleen leuk voor amerikanen die van films en filmsterren houden. Wel opgehaald en teruggebracht vanaf de camping.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 28-06-2019 door

Prachtige camping in Anaheim. Zeer vriendelijke ontvangst. Leuk zwembad er bij. Je mag gewoon het fruit plukken. Zeer netjes en schoon. Zaten redelijk dicht bij inleverpunt camper (El Monte). Ook vanuit hier makkelijk naar Disney (niet gedaan). Wij zijn met Uber naar Venice Beach geweest. Erg leuk een keer te kijken. Ook veel beer brewery's in de buurt. Wij hebben Bottle Logic bezocht. Super leuk!

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 30-09-2018 door

Goede camping om als laatste stop voor het inleveren van je camper aan te doen. Er zijn veel wasmachines en drogers die heel goedkoop zijn! Vriendelijke receptie. Je mag een uur per keer allerlei rijpe citrusvruchten plukken.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 09-08-2018 door

Uitstekende camping met alle denkbare voorzieningen en dus ook goed sanitair en prima Wifi. Het is een RV park, dus veel asfalt, maar de eigen plek is helemaal prima. Nabij station van Anaheim, dus richting downtown LA met de trein (wel $30 p.p.) ipv de camper. Stadion van de LA Angels op loopafstand, dus bezoek vooral een honkbalwedstrijd als het kan! Supermarkt in de buurt. Disneyland ook nabij, hebben wij niet bezocht. Camping biedt shuttlebus (3$ pp).

Kosten per nacht: $72

Bezocht op 22-07-2018 door

Heerlijke camping, shuttle bus naar Disneyland. Veel groen op camping, leuke bbq plaats, zelf sinaasappels plukken, leuk zwembad. Shuttle bus gaat op vaste tijden en niet al te vaak.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 29-07-2016 door

Best dure camping. maar zit dichtbij disneyland. sanitair is ruim en netjes. mooi zwembad. overal sinaasappelbomen met lekkere sinaasappels die je mag plukken. op loopafstand van honkbal stadion LA Angels. een wedstrijd is erg leuk! typisch amerikaans. wij waren hier door omstandigheden een dag voor onze reservering om 18.00 uur. Alles zat vol en alle campings in de buurt ook. we mochten gratis gebruik maken van een parkeerplaats naast de sanitaire gelegenheid! Echt een super plek! we mochten wel van alle faciliteiten gebruik maken, echt super lieve mensen! er zit een mooie bbq plek met terrasje

Kosten per nacht: $60

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!