Rancho Oso RV & Camping Resort Santa Barbara, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Rancho Oso RV & Camping Resort
3750 Paradise Road
Santa Barbara California 93105
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.536355, -119.7713184

Telefoonnummer:
1-805-964-8985

Website:
rancho-oso.com

Aanvullende informatie:

Neem vanaf Santa Barbara de 154 naar het noorden. Sla af bij Paradise Road. 25 miles vanaf SB


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Prachtige omgeving in de bergen ten noorden van Santa Barbara. Weides met grazende paarden. Rustige omgeving. Een smalle weg ernaar toe.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Paardrijden(op afspraak)


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 16-07-2022 door

Prima camping voor 1 nacht. Erg blij met het zwembad want het was verschrikkelijk warm. Inderdaad wat vliegen maar ook eekhoorntjes (leuk!). Wij vonden het wel leuk om vanaf de kust even het binnenland in te gaan. Helaas lukte het niet om in Santa Barbara een parkeerplek voor de camper te vinden ivm festival. Was achteraf ook prima want toen we uitstapten, voelden we pas hoe heet het was.

Kosten per nacht: $77

Bezocht op 07-07-2017 door

Groot park. De weg ernaar toe is al een belevenis op zich. Kronkelpad midden in de bergen. De Ranch is groot met zwembad en animatie. Redelijke plekken half hook-up maar veel last van vliegen. Sanitair redelijk. Je kan er paardrijden, kost 50 dollar per uur. wifi slecht, is een "family house" waar wifi goed is en waar ze films draaien en pool tafel is. Vanwege de vliegen binnen in de camper moeten eten.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 24-10-2015 door

Zeer dure camping voor wat het is! We betaalden $60 voor een plaats met elektriciteit, de wifi is alleen bij de Adult Lodge (een muffe hut met een vies koffiezetapparaat) te ontvangen. De camping is erg mooi; rustig gelegen aan een bergweggetje met weides vol grazende paarden. In verband met de warmte was paardrijden helaas niet mogelijk. De camping ligt ver van Santa Barbara af en is vooral een aanrader als je op weg bent naar het noorden.

Let op: aan Highway 154 (de weg naar de camping) liggen meer campings; deze natuurcampings zijn een stuk eenvoudiger, maar kosten de helft van de prijs.

Kosten per nacht: $60

door op 05-08-2015

Paardenranch ten noorden van Santa Barbara. Weides met grazende paarden. Gelegenheid om te paardrijden. Zwembad aanwezig. wifi alleen bij de Adult Lodge te ontvangen. Hookup.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan