El Capitán State Beach Goleta, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
El Capitán State Beach
El Capitan State Beach Road
Goleta California 93117
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.4595891, -120.0245304

Telefoonnummer:
+1-805-968-1033

Website:
http://www.parks.ca.gov/?page_id=601

Aanvullende informatie:

Het strand is gelegen langs Highway 101 zeventien mijl ten westen van Santa Barbara.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

State Beach Campground

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Toiletten
  • Winkel

Overige faciliteiten

Firepit


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (18)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 18
Kosten per nacht: $ 53 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 31-05-2022 door

Hele mooie camping aan de kust. Geen last van de snelweg of trein. Mooi loopje naar het strand 's ochtends en fijne sfeer. Veel mensen in een tent. Geen hook-up, maar dat heb je de eerste nacht ook niet nodig. Wel mogelijkheden om te dumpen.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 22-04-2022 door

Vlak aan pacific met uitzicht op zee. Wij stonden op plek 128 (Geasfalteerd). Geen hook up, wel een dumpstation. Sanitair: prima en groot. Douche: muntsysteem (1 munt 1 dollar, 5 minuten), wel grote douches. Dicht aan Highway 1, maar daar hadden we geen last van. Prachtige zonsondergang en zonsopgang zo bij zee. We vonden het wel aan de prijs, maar tov andere campings aan de kust was deze 1 van de goedkoopste.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 24-07-2019 door

Een camping voor tenten en rv's, al konden we onze rv nergens op aansluiten. Het strand grenst aan de camping, daar kun je heerlijk liggen en zwemmen. 's Avonds hebben we heerlijk bij ons vuur gezeten en net als alle andere (Amerikaanse) kampeerder marsmellows geroosterd.

Kosten per nacht: $52.99

Bezocht op 03-07-2019 door

Leuke basic camping midden in de natuur, wandelafstand van de oceaan. Geen hook-up. Prima na ophalen camper bij Roadbear, op doorreis naar San Francisco. Afstand vanaf depot Roadbear in Los Angeles ( Agoura Hills ) is ideaal om te wennen aan de camper.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 01-05-2019 door

Geen hook up maar wel mooie ruime plekken in de natuur met Firepit. Niet elk douchegebouw had douches maar na zoeken 1 gevonden waar je met quarters een warme douche kon nemen. Mooi bij het strand. Wel wat geluid van de snelweg en treinrails maar daar ontkom je toch niet aan.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 10-08-2018 door

een 'echte' camping, dus geen RV park, hoewel je met de camper er prima terecht kunt. Geen elektra, water of hook-up, wel warme douches, die je met quarters betaalt. Reken op 1$ voor lekker douchen. Waterkranen verspreid over terrein. Mooi gelegen aan de kust, waar je zo naar toe loopt. De overlast van Highway 1 die anderen melden valt reuze mee; wij hebben in Amsterdam meer last van de A10.....

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 15-08-2018 door

Hele leuke camping - echt een camping....met veel tenten, en eigenlijk bijna geen buitenlandse toeristen. Toegang gaat onder een viaduct door - je moet niet te hoog en te breed zijn, maar met onze 22 ft RV ging dat meer dan prima. Mooie grote plekken, in de natuur, aan het strand. Je hoort je zee....top! Sanitair is functioneel en schoon, maar oogt / is oud. Douche kan met kwartjes. Dry-camping.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 15-08-2018 door

Mooi park. Heerlijk aan de zee en in de natuur. Wel beetje ver van bewoonde wereld.. lekkere temperatuur hier! Geen last van zeemist

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 21-08-2017 door

Prachtig strand en prima camping/RV-plek. De dedicated RV-plek heeft een hoog parkeerplaatsgehalte, maar wel dichtbij het sanitair (helaas douches afgesloten i.v.m. waterschaarste) en met een prachtig uitzicht. Klein winkeltje voor het hoogst noodzakelijke. Gelegen tussen de snelweg, het treinspoor en de zee, maar zeker 's-nachts geen noemenswaardige overlast.

Bezocht op 11-08-2016 door

El Capitan is een prima camping na een dagje Santa Barbara als je verder noordwaarts trekt. El Capitan is een mooiere campground dan Refugio Statebeach die dichter aan de 101 ligt. El Capitan ligt in de bossen en aan de kust. Je hoort hier wel wat grotere groepen Amerikanen die hier vakantie vieren. Je hoort de auto’s over de 101 gaan, maar dat is wat verder weg. Het sanitair is erg basaal en je betaal 25 ct per 2 min douchen. Verder is het park relatief niet duur, maar er is geen Wifi, stroom, water en geen zwembad. Je kunt hier gemakkelijk naar het strand en zee lopen en daar prima wandelen en zwemmen. Het toezicht is hier vooral overdag actief (werkdagen).

Prijs voor 5 personen, 23 ft camper en no hookup 53 dollar per nacht (via Reserve America website)

Kosten per nacht: $53

door op 05-08-2015

Ligt direct aan het strand dichtbij Santa Barbara.

door op 05-10-2014

Stonden op ' parkeerplaats' nummer 127 met mooi uitzicht, maar het lawaai van de snelwel was heel storend. Verder beneden mooie plekken in het bos. Leuke wandeling naar het strand. Wc en wastafels aanwezig.

door op 26-07-2014

Juni 2014: Camping aan de Pacific en dat geeft net een beetje extra sjeu. Sanitair erg smerig en alleen toiletten en een mini wasbakje. Een ring onder ons had wel meer voorzieningen. Helaas was onze plek niet leeg en dat duurde nog uren voordat die caravan zou worden opgehaald als dat al zou gaan lukken. Slordig! Na overleg een andere minder mooie plek gekregen.

door op 24-08-2013

Mooie camping, zwembad, wifi, kleine winkel. Het hoort bij El Capitan State Beach [vrij groot vakantie huisjes verhuur] maar je moet doorrijden naar Ocean Mesa voor je kampeerplek. [pas op dat je niet weer de Highway 1 oprijdt] Allemaal heel natuurlijk ingericht.

door op 10-08-2013

Zorg dat je met je RV bovenaan kunt staan (plek 128 enzo). Hier heb je een geweldig uitzicht over de oceaan.

door op 08-08-2013

State park , vlak aan pacific RV met uitzicht op zee. Geen full hook up, geen dumpstation. Sanitair: prachtig en groot. Douche: muntsysteem, wel grote douches. Dicht aan Highway 1

door op 03-08-2013

Dit was nu eens een echte camping. Mooie plek met uitzicht op zee en grasveld voor ons. Geen hook- up maar schone toiletten en douches aanwezig dus geen probleem. Wel tafel en stoeltjes nodig.

door op 28-07-2013

Campground langs highway 1. Santa Barbara op ongeveer een kwartier rijden. Plaatsen zonder hookup. Via een zandpad en een trap loop je zo het strand op.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!