Cachuma Lake Recreation Area Campground Santa Barbara, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cachuma Lake Recreation Area Campground
2225 Highway 154
Santa Barbara Californie 93105
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.57895242, -119.91783143

Telefoonnummer:
+1-805-686-5055

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Tent, trailer en RV camping in groot park

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 08-07-2019 door

Grote, maar prima camping bij Cachuma Lake. Wij zijn maar één nacht hier geweest en dat is goed bevallen. Elektriciteit aanwezig op de plaats, dumpplaats aanwezig op de camping. Er is een klein kampwinkeltje waar je de hoognodige dingen kunt kopen. Prima sanitair.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 07-08-2019 door

Zeer groots opgezette camping, maar ook met erg grote mooie plaatsen. Toiletten netjes, douche kost 1 dollar per 3 minuten! Daarvoor heb je wel warm water, maar geen plankje, bankje of haakje voor je spullen. Erg onhandig. Camping heeft ook een winkel, maar die hebben wij niet bezocht.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 30-04-2019 door

Een giga grote camping. Allemaal heel ruim en groen opgezet maar het miste enorm aan gezelligheid. Ik denk dat maar 5% van de plekken bezet was, reserveren lijkt me niet nodig.

Bezocht op 18-05-2017 door

Mooie standplaats gelegen in een groot park (erg rustig) en gelegen aan een groot meer. Leuke uitvalsbasis om naar de kust te gaan.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 24-05-2016 door

1 nacht op deze zeer mooie camping, ongeveer 15 minuten rijden buiten Santa Barabara, gestaan. Ruime hookpup plaatsen. Mooie toilet- en doucheruimten. Voor het douchen moet 50 dollarcent worden betaald per 3 minuten. Wifi bereik is goed. Goed alternatief als je de drukte van de campings nabij Santa Barbara wilt ontlopen. Zeer grote camping.

Kosten per nacht: $57

door op 23-08-2014

Een mooie en ruim opgezette camping, midden in de natuur. Ruime plekken met een picknicktafel. Het sanitair is netjes, maar zou beter schoongemaakt kunnen worden. Douchen met een muntje. Lekker zwembad, maar alleen toegankelijk op vaste tijden (ingedeeld in tijdsblokken). Er is een kampwinkel en zelfs een benzinepomp op de camping. Vanaf de camping is het nog een aardige rit naar Santa Barbara over een steile weg.

door op 15-08-2014

Gereserveerd en konden daardoor laat arriveren. Full hook up, picknick tafel. Sanitair: alleen toiletten. Ruime staanplaatsen. Het meer ligt nog ver weg. Vanaf LA best nog een eindje rijden.

door op 17-11-2011

Uiterst rustig gelegen camping in het park langs het meer. Zeer ruime sites met picknicktafel en grill. Sanitair en douches bevredigend.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!