Gunnison KOA Gunnison, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Gunnison KOA
105 County Road 50
Gunnison Colorado 81230
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.528829, -106.946399

Telefoonnummer:
+1 800-562 1248

Website:
http://koa.com/campgrounds/gunnison

E-mailadres:
gunnisonkoa2004@aol.com

Aanvullende informatie:

Op Main Street in Gunnison 1.5 miles richting het westen. Let op de KOA borden.


Mooi gelegen KOA camping. Geen zwembad, zwemmen in het meertje is niet toegestaan, waterfietsen wel. Camping ligt ongeveer 1,5 uur rijden van de ingang van de Black Canyon of the Gunnisson.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-10-2019 door

Een KOA zoals de meeste andere. Het kantoor wilde net sluiten toen we aankwamen maar voor ons bleven ze nog even open. Vriendelijke mensen. Het was die nacht ver onder het vriespunt dus we waren blij dat we bijna alle faciliteiten hadden. Vanwege die kou hadden ze wel de watertoevoer afgesloten. Niet erg want wij gebruikten toch alleen maar de elektra. Het sanitair was niet bijzonder maar wel netjes.

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 12-09-2017 door

Prima camping van heel vriendelijke mensen. Ik vroeg om wat specifiek gereedschap. Het werd me na zeven uur gebracht door de dame van het kantoor. Uitstekend. Grote plekken en prima wasgelegenheid. Kleine winkel er bij. Prima camping om ook iets langer te verblijven.

Bezocht op 17-06-2016 door

Een familiecampground met tegenover de entree een koe en twee ezels. Gratis Wifi en zeer behulpzame medewerkers. Bij iedere camper een bbq en de mogelijkheid om een kampvuur te maken. Goed sanitair.

Kosten per nacht: $36.13

door op 31-05-2015

Eenvoudige camping, veel gras, ruime plaatsen, leuke ontvangst door de boer met zijn schapen en een varken.

door op 04-05-2013

Goede camping, wij waren er 29 april, de camping was eigenlijk nog niet open maar we mochten toch een plaatsje uitzoeken. Er lopen ook wat geiten, schapen en ezels over de camping, erg leuk. De douches zijn prima ondanks dat alles van hout is.

door op 15-07-2009

Nette en ruime camping met goede douches en toiletten. Camping ligt net buiten het dorp en op loopafstand van de winkels. Camping ligt niet gunstig om Black Canyon of the Gunnison te bezoeken. Dit is nog ruim 1.5 uur rijden voordat je daar bent. Maar op doorreis is het een prima camping.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan