Red Coconut RV Resort Fort Myers Beach, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Red Coconut RV Resort
3001 Estero Boulevard
Fort Myers Beach Florida, 33931
Verenigde Staten

GPS-locatie:
26.445888, -81.936883

Telefoonnummer:
+1-239-463-7200

Website:
http://www.redcoconut.com/

E-mailadres:
reservations@redcoconut.com

Aanvullende informatie:

Direct aan het strand


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wasserette
  • Wifi

Overige faciliteiten

Dichtbij restaurants en winkels


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 28-07-2022 door

Super gave camping, we stonden op het deel bij het strand. We stonden op de tweede rij. Echt heel mooi en een absolute aanrader. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad maar het uitzicht en de locatie zijn echt heel mooi! Je moet wel bellen (2022) om te reserveren (hopelijk kan het snel ook online).

Kosten per nacht: $111

Bezocht op 23-11-2019 door

We stonden aan het strand. Geweldige ervaring! Je moet wel richting het strand blijven kijken en je niet omdraaien (dan kijk je richting een best drukke weg en een onverzorgd hekwerk). Leuke strandtent ernaast. Wij hadden goede WIFI op de plek. Douches wat minder.

Bezocht op 22-03-2018 door

Veel te krappe plekken maar je staat op het strand. De camping bestaat uit 2 delen: het goedkope deel ligt aan de overkant van een zeer drukke weg. De dure plekken liggen op het strand. Wel een unieke plek om te logeren als je in Florida bent. Toiletten en douches in orde. 's Avonds een schitterende zonsondergang. Vriendelijk personeel wat graag behulpzaam is met inparkeren;-) Je kunt in ongeveer een half uur lopen het kleine centrum bereiken.

Kosten per nacht: $100

Bezocht op 10-09-2016 door

Vreselijke camping. Zeer kleine plekjes voor veel te veel geld. Faciliteiten beperkt. Plekjes direct aan het strand zijn wel uniek! Wij zijn na 1 nacht weer vertrokken.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 26-04-2016 door

Duur, maar wel direct aan het strand gelegen en dat is wel bijzonder in deze omgeving. Camping bestaat uit twee delen. De goedkope plekken liggen aan de overzijde van de kustweg. De duurdere liggen direct aan het strand. Je loopt vanaf je kampeerplek zo het strand op en kan vanaf daar van een prachtige zonsondergang genieten. Verder geen faciliteiten en het sanitair is voldoende maar niet super. Je betaalt echt voor de locatie.

Kosten per nacht: $100

Bezocht op 09-10-2015 door

Een van de mooiste Campgrounds van Florida wat betreft de ligging. Je staat hier aan/op het strand, mits je van te voren reserveert ( 2 maanden) Als je geluk hebt zelfs op de voorste rij, maar die zijn vaak bezet door vaste gasten, die al jaren van te voren reserveren.Zeer behulpzaam personeel. Enige minpuntje, slecht WIFI.

Kosten per nacht: $80
door op 13-08-2015

Prima onderhouden camping. Goede controle door personeel, erg behulpzaam. Direct aan het strand gelegen!

door op 09-08-2015

Krappe plekjes op de camping, de camping viel ons tegen. Wel direct aan het strand gelegen.

door op 01-09-2014

De meest waanzinnige camping in Florida. Je moet dan wel staan aan de strand kant, en het liefst aan het strand. Dan campeer je letterlijk op het strand, BBQ onder de palmen op het strand bijna aan de zee, geen muggen. Mooier wordt het echt niet!!!

door op 11-07-2014

Dichtbij het strand, je loopt er van je RV zo naar toe! Camping heeft 2 gedeeltes (strand en park) en loopt een weg tussendoor. Prima verder. Geen zwembad, maar strand maakt dat goed. Fort Meyers is heel toeristisch, dus je kunt overal eten, drinken etc.

door op 15-11-2010

Prima camping aan het water. Gasten kunnen alleen gebruik maken van het sanitair d.m.v een sleutel bij incheck. Wel prijzig maar dan ook echt aan het strand! Nog geen 2 seconden lopen. Vriendelijk personeel. Je kunt met een trolley voor 50$ cent naar het centrum. Trolley stopt tegenover de camping. Roggen en dolfijnen en pelikanen zien vanaf je plek! Super.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan