Periwinkle Park & Campground Sanibel, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Periwinkle Park & Campground
1119 Periwinkle Way
Sanibel Florida 33957
Verenigde Staten

GPS-locatie:
26.443999, -82.042708

Telefoonnummer:
+1-239-472-1433

Website:
http://www.sanibelcamping.com/

E-mailadres:
periwinklepark@aol.com

Aanvullende informatie:

From I-75: Exit 131. Go west on Daniels Parkway to Six Mile Cypress, turn left. Follow to Summerlin Road, turn left. Follow to Sanibel. From US 41: Turn west onto Gladiolus Drive, follow to Summerlin Road, turn left. Follow to Sanibel.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-11-2019 door

Mooie plekken met bomen er omheen. Niet zo’n parkeerterrein waar je in een rij staat zoals op veel andere campings. Dierenparkje leuk voor kids. Geen WIFI! Goede ligging. Goede douches en wasmachines.

Bezocht op 14-05-2018 door

Sanitair is onder de maat. Vreemd dat je alleen contant kunt betalen. Naar het strand lopen kost ongeveer 15 minuten voor volwassenen.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 26-04-2018 door

Mooie camping. Fietsen huren om de hoek. Mooi strand op loopafstand. Amerikanen timmeren veel met regels dicht. Ook hier weer hele waslijst van do and don'ts, komt wat onvriendelijk over maar de sfeer is prima.

Kosten per nacht: $82

Bezocht op 30-01-2018 door

Prachtige groene camping op het zeer populaire en mooie eiland Sanibel. Reserveren noodzakelijk. 25 minuten lopend naar het strand viel ons tegen. Fiets huren is aan te raden. Goede manier om het eiland te verkennen.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 04-08-2017 door

Hele leuke campground vlak bij de zee. Voorzieningen waren allemaal netjes en schoon. Goede uitval basis om Sanibel Island met de fiets te verkennen ( Billy Rentals vlakbij).Voor ons was het alleen jammer dat ze geen zwembad hebben want het was daar wel ontzettend warm.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 22-07-2017 door

Schitterende camping op Sanibel Island, die we zonder reserveren, op de gok, hebben aangedaan. Dat komt omdat we een andere camping, die we eerst op het oog hadden, en ook online al aangeschreven hadden (niets op gehoord), totaal niet beviel toen we het terrein opreden. Dus maar snel doorgereden en via de app “Camp and RV” kwamen we op Perwinkle Park. Slechts 15 minuten lopen vanaf de camping naar een schitterend zandstrand:(hier staat dit eiland ook om bekend) als je geluk hebt, kun je er schitterende schelpen vinden. Camping is te bereiken via een tol-brug, dat wel, maar het is de moeite waard!! We zijn twee nachtjes gebleven. Staanplaats voor onze camper van 25 ft, was geen probleem, er waren genoeg vrije plaatsen. Dit is een prima uitvalsbasis om naar Fort Myers te gaan om daar het Thomas A. Edison’s winterhome te bezoeken. Verder twee keer heerlijk gezwommen in de Golf van Mexico: het water lijkt daar wel soep! En... schelpen gezocht. Aanrader.

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 22-04-2017 door

Eenvoudige camping met veel vaste plaatsen maar op een prachtige plek. Het "schelpen" eiland Sanibel voor de kust van Fort Meyers. Vrij druk eiland, maar fietsen huren en touren. Doet een beetje aan de waddeneilanden denken.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 15-05-2016 door

Mooie, rustige camping op heerlijk eiland. Centraal gelegen. Full hookup, sanitair ok. Niet goedkoop maar Sanibel Island maakt dit helemaal goed!

Kosten per nacht: $55

door op 14-05-2015

Het was leuk om op Sanibel Island te zijn, maar het is wel een kwartier lopen vanaf de camping naar het strand. Plaatsen goed, toiletgebouw verouderd maar schoon. Vriendelijke ontvangst. Geen tweede keer.

door op 11-07-2014

Schelpeiland Sanibel is een leuk en gezellig eiland met mooie stranden waar je eindeloos schelpen kunt zoeken. Vanaf de camping kun je lopend naar het strand. Camping is verzorgd, ruime sites en veel vogels en eenden. Geen verdere faciliteiten als zwembad oid.

door op 13-07-2010

Nette camping, goede faciliteiten, strand op loopafstand. Behulpzaam personeel, alleen erg veel regels, maar dat hoeft niet erg te zijn.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!