Robidoux RV Park Gering, Nebraska

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Robidoux RV Park
1005 Five Rocks Road
Gering Nebraska 69341
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.81842419, -103.67488858

Telefoonnummer:
+1-308-436-2046

Website:
http://www.gering.org/robidoux-rv-park

E-mailadres:
kberge@gering.org


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Good Sam

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Toiletten

Overige faciliteiten

Good Sam


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (14)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 14
Kosten per nacht: $ 46 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 27-08-2023 door

Wij hadden een mooie ruime plaats 26, van deze rustige camping met de snelste WIFI van gehele vakantie. Er was geen beheerder aanwezig. Douches zijn achter een gordijn, wel schoon. Toegang tot douche- en toiletruimte met een code. Mooi uitzicht op Scotts Bluff, waar tijdens ons bezoek de shuttlebus in het park niet meer reed.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 05-06-2023 door

Prima camping, ruim opgezet met full hook up. Ruim 5 minuten van Scottsbluff National Monument. Sanitair wat verouderd, maar prima.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 02-09-2022 door

Prima campground met voorzieningen in Gering voor je bezoek aan Scotts Bluff National Monument. Ligt aan een doorgaande weg. Alle camperplaatsen zijn om een groot grasveld gesitueerd. Full-hookup plaatsen, geen firepits. Wel een grill voor eten. WC's en toiletten zijn ruim en zitten in een algemeen gebouw bij de receptie.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 22-07-2022 door

Camping wordt, denk ik, door de gemeente beheerd, want om 17 u ging het loket dicht en gebeurde er ook niks meer. Wij hebben zelf een andere plek uitgekozen met wat (meer) schaduw. Hebben ze niks van gemerkt. Prima gratis douches. Gras bij elke plek, niet veel bomen, dus schaduw is wat zoeken. Prima camping voor 1 nacht.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 28-06-2022 door

Nette camping dichtbij Scottsbluff, vriendelijk personeel. Sanitair netjes maar geen extra zaken. Prima voor een nachtje onderweg.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 18-06-2022 door

Ruime camping in Gering, voor een bezoek aan Scott’s Bluff. Schoon sanitair met een toegangscode op de deur, alle plekken staan rond een groot veld. Bij de receptie is een boekenruilkastje.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 20-09-2019 door

De camping was vol met een Amerikaanse versie van "We zijn er bijna". Maar de beheerster (het is een gemeentecamping) had voor onze kleine camper van 21 feet nog wel een plekje voor 1 nacht. Aangezien er de volgende dag een plaatselijke landbouwtentoonstelling was, wilden wij nog een dag en nacht blijven. Aan het eind van de volgende dag hadden ze nog een luxe plek voor ons voor de zelfde prijs als de vorige nacht. Dus een fijne camping met fijne beheerders.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 07-09-2018 door

Prijs is voor een full hookup en 2 pers. Mooie campground met ruime plekken waardoor veel privacy. Was eigenlijk vol, maar de beheerster vond dat sneu dat ze ons niet kon helpen. Gelukkig vond ze nog een plekje voor onze 22 ft. Mooi uit zicht op Nationaal Park in de verte. Ligt dicht langs doorgaande weg, waardoor een beetje verkeerslawaai, maar 's avonds geen last van. Gratis wifi, maar werkte niet. Simpel, maar schoon en groot sanitair.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 05-06-2017 door

Uitstekende campground. Prachtig groen en veel ruimte. Ook doucheruimten en wc's van ruim formaat. En dat voor 30,- full hookup.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 01-06-2017 door

Rustige ruime camping met prima sanitair en erg vriendelijke beheerders. Perfect voor als je Scotts Bluff wil bezoeken wat zeker de moeite waard is.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 24-05-2016 door

Niks speciaal, maar alle voorzieningen zijn er, propere douche, ruime plaatsen. In gering is wel niets te beleven, goed voor doorreisplek Voor de kids klein speeltuintje

door op 15-11-2014

Publieke camping van de stad Gering. Ruime plaatsen. Sanitair OK.

door op 24-08-2014

Prima camping met mooi uitzicht.

door op 16-11-2011

Zeer ruime campground met betonplaten als RV-plekken. Full hookup mogelijk. Huisdieren toegestaan. Heel groot en perfect onderhouden grasveld in het midden van de campground.

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan