Fort Robinson State Park Campgrounds Harrison, Nebraska

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Fort Robinson State Park Campgrounds
3200 Unnamed Road
Harrison Nebraska, 69346
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.663409022, -103.464882374

Telefoonnummer:
+1-308-665-2900

Website:
Bezoek


Fort Robinson State Parks heeft twee campings: Soldier Creek en Red Cloud Campground. Ze liggen naast elkaar. Beide hebben kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting. Voor de liefhebbers zijn er ook 'primitive sites', zonder hook-up. De douches liggen het dichtst bij Soldier Creek Campground. De campings in Fort Robinson zijn toegankelijk voor paarden: er zijn paardenstallen en speciale trails. De camping is het hele jaar geopend, maar in de wintermaanden wordt de watertoevoer afgesloten.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Hookup-plaatsen
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 04-06-2023 door

Mooie, grote camping. Verassend dat deze locatie er is in een verder totaal lege omgeving. Hoofdgebouwen in prachtige staat, daar moet je je eerst melden voor je naar je plek kunt. Wij stonden op het Red Cloud deel, hele ruime en vlakke plekken. Sanitair wel vrij ver weg van je plek. Zeker voor deze prijs een zeer goede camping.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 07-09-2019 door

Nette Campground. Na labourday geen activiteiten. Beetje uitgestorven!

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 28-07-2018 door

Uitstekende campground midden in het park. De plek die wij kregen was zeer ruim en lag lekker in de schaduw van een grote boom. Je kunt vanaf de campground gelijk het park in en het state park zelf is voor mensen met een interesse in geschiedenis zeer boeiend. Persoonlijk vonden wij wel de kant van de indianen wat eenzijdig belicht op de diverse info borden. Enig nadeel van de campground is wellicht de afwezigheid van WiFi, maar met een vuurtje in de fire pit en het geluid van de cicaden om je heen heb je dat eigenlijk helemaal niet nodig.

Bezocht op 08-07-2018 door

Camping met prima ruime plaatsen. Leuk voor 1 nacht. Historische gebouwen uit het verleden toen het een fort was. Verder niet veel te doen. Gelegenheid voor paardrijden.

Kosten per nacht: $27

Bezocht op 10-09-2015 door

Prachtige parkachtige campground in een openluchtmuseum. Full Hookup. Wel douches en toiletten, verder geen voorzieningen op de camping zelf

Kosten per nacht: $20

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan