Watkins Glen State Park Watkins Glen, New York

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Watkins Glen State Park
2978 Lily Pond Road
Watkins Glen New York 14891
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.3705307, -76.8823886

Telefoonnummer:
1-607-535-4511

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 03-07-2019 door

Via South entrance het ruim opgezette park binnengegaan waar we een plek hadden gereserveerd in de Onondaga village loop en op loop afstand naar Gorge trail. Leuk gesprek met park ranger gevoerd. Ook gebruik gemaakt van (gratis) 50 mt zwembad direct achter de South ingang. Zeer druk en gezellig op Independence day waar veel dagjes mensen aan het bbq waren op de grasvelden. Camper gezet op grote parkeerplaats voor het zwembad en vanaf hier de gorge naar boven gelopen. In het vroege ochtend licht is deze gorge trail op zijn mooist en is het nog rustig!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 30-07-2018 door

Grote plekken in het bos. Vanaf de camping loop je zo naar de watervallen. Mohohawk loop heeft plekken met elektra. Toiletgebouwen schoon. Als het State Park oprijdt zit een groot zwembad. Hier kun je gratis gebruik van maken en er is toezicht. Vanaf de campground een goeie 10 minuten lopen. Wij kwamen het gebied in tussen twee meren door. Er is een groot wijngebied. Wij hebben het niet bezocht maar voor de liefhebber vast leuk.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 17-07-2018 door

Ruime, beschutte plekken met veel privacy, midden in het bos. Hier en daar wat "uitdagende" plekken (krap indraaien of veel hoogteverschil). Wandeling door de vallei is erg mooi en direct vanaf camping te bereiken.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 26-07-2017 door

Prachtig park, wij vonden het mooier dan Letchworth state park. We stonden op plek 188 (onondaga village), ideaal, want direct aan de wandelroute langs de 19 watervallen. In 2 uur tijd heb je deze route gelopen, is erg mooi! Camping zelf heeft geen voorzieningen, zelfs geen stroom. Wel kun je centraal je afvalwater etc dumpen.

Kosten per nacht: $25

door op 02-09-2014

De ideale camping bij FingerLakes. Vlakbij het centrum. Grote privacy op de standplaats.

door op 23-06-2013

Heerlijk in het groen/bos. Grote plaatsen en rustig doordeweeks. Lopend naar de watervallen en terug met een shuttle. In Watkins Glen is alles m.b.t. inkoop.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!