KOA Gettysburg / Battlefield Gettysburg, Pennsylvania

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Gettysburg / Battlefield
20 Knox Road
Gettysburg Pennsylvania 17325
Verenigde Staten

GPS-locatie:
39.828865, -77.329491

Telefoonnummer:
+1-800-562-1869 / +1-717-642-5713

Website:
Bezoek

E-mailadres:
gettysburgpa@mykoa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Propaan verkrijgbaar
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Overige faciliteiten

Tour Shuttle


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 30-09-2019 door

Middelgrote camping in heuvelachtig bos. Voorzieningen netjes en bij elkaar. Bieden diverse opties voor bezoek slagveld.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 29-07-2019 door

Zeer prettige KOA camping. Het was onze eerste camping waar we met de camper kwamen. Het was dan ook prettig dat we door een medewerker naar onze plaats werden begeleid. Vriendelijke man, die ons meteen van de nodige tips over de camping en de omgeving kon voorzien.

Op de camping hebben we een boekje met audiotour gekocht voor het vlakbij gelegen openluchtmuseum. Goede tip van Tioga om hier langs te gaan. Bijzonder om de geschiedenis van de VS zo te zien, maar ook om met een 30 ft camper door een museum te rijden.

Faciliteiten op de camping waren goed onderhouden en schoon. Ook ruimte om af te wassen: dit bleek niet op alle campings even vanzelfsprekend. Terwijl wij het zonde van de energie en tijd vonden om een half uur de boiler op te moeten warmen voor een kleine afwas in de camper.

Camping ligt rustig en in het groen. Bomen zorgen voor voldoende schaduw.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 03-05-2018 door

Prima camping, geen winkel of restaurant. Goed uitgangspunt om Battlefield Gettysburg te bezoeken. Schaduwplaatsen aanwezig.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 12-07-2017 door

Gemoedelijke camping met plekken onder de bomen. Aardige medewerkers. Campingwinkel stelt niet veel voor, dus van te voren boodschappen doen bij een supermarkt. Klein leuk zwembad om af te koelen.

Kosten per nacht: $85

door op 11-01-2015

Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie plaatsen, zeer schoon sanitair. Op de camping kun je een cd huren voor een luistertocht langs alle plekken van de Battlefield. Zeer indrukwekkend. Een aanrader.

door op 30-06-2014

Erg handig om steeds een dag van te voren via Ipad/Wifi de volgende camping te boeken. Door dat bij KOA te doen heb je een goede standaard aan voorzieningen. Vanuit deze locatie (2 nachten) is Battlefield goed te bezoeken, mooie ervaring en rustige standplaats.

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!