North Campground Bryce Canyon City, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
North Campground
North Campground Road
Bryce Canyon City Utah 84764
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.6352027, -112.1669029

Telefoonnummer:
+1-435-834-5322

Website:
Bezoek


North Campground ligt in Bryce Canyon National Park en is het hele jaar door geopend. Van eind mei tot begin oktober kun je een plek reserveren. Dit kan vanaf 6 maanden van tevoren via recreation.gov. In de overige maanden zijn de plaatsen op basis van first-come, first-served. Meer informatie daarover lees je in deze blog: https://tiogatours.nl/blog/kamperen-in-amerika-of-canada/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Dry camping.
  • Shuttle service vanaf de camping naar het park.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (72)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 72
Kosten per nacht: $ 30 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 07-10-2023 door

Mooie camping met alleen toiletten en een afwasgelegenheid (met warm water). Je staat hier in het bos. Je kan zo naar de hoodoos lopen of de bus nemen als je wat verder weg wil.

Bezocht op 15-08-2023 door

Mooie campground zonder voorzieningen (alleen nette toiletruimte met koud water en een firepit) op loopafstand van Sunrise Point. Bryce is een mooi park, vooral in de zomer. Wij hebben Bryce meerdere keren bezocht en het viel ons op dat het in de zomer een stuk minder druk was dan in de herfst. De shuttlebus is op loopafstand, maar het is ook prima mogelijk om vanaf de camping zelf richting de Rim te lopen. Hertjes en chipmunks ook hier volop aanwezig. In 2018 stonden we op Ruby's Inn en deze campground heeft meer voorzieningen voor gezinnen (o.a. een zwembad, douches, winkel en wasruimte), echter deze campground was niet op loopafstand van de Rim (North Campground wel).

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 07-08-2023 door

Prachtige plekken, degelijk proper sanitair.

Bezocht op 02-06-2023 door

Fijne natuurcamping zonder hookup. Liepen vanaf de camping zo naar shuttlebus het park in. Perfecte locatie! 5 maanden van te voren reserveren.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 02-10-2022 door

Een mooie camping direct aan het begin (links) van Bryce Canyon NP en vlak bij het visitor centre (rechts), midden in een dennenbos! Heerlijk!

Geen hook ups, wel een watervul en dumpgelegenheid.

Wij bezochten Bryce na Zion en reden via UT-9 E, door de Mount Carmel Tunnel om vervolgens via de U-89 N de Scenic Byway UT-12 W op te rijden. Het is een flinke, slingerend rit maar wat een SCHITTERENDE dingen zie je onderweg! Om met je RV (wij hadden een 25 Ft van Cruise America) door de tunnel te mogen kochten we bij de entree van ZIon NP direct een permit, want je moet door het midden van deze tunnel rijden, dus al het tegemoetkomende verkeer wordt door de rangers stil gezet. Maar wat is dat gaaf, wat een uitzichten!!

Wij hadden een krap schema, dus in de ochtend, vroege middag een quick scan van Zion gedaan (we komen zeker terug!!), waardoor we pas na sluitingstijd op de camping aankwamen. Wij hadden in loop A plek 009 gereserveerd en bij onze plek stond netjes een kaartje met onze naam. Het was een plek 'in de bocht' rechts naast de weg, dicht bij een toiletgebouw. Hier alleen 2 toiletten voor dames en 2 voor heren, maar schoon en met toiletpapier. De RV kon alleen niet waterpas staan. Dat sliep wat lastig. Het was hier 's nachts erg koud.

Als je de dag van vertrek nog het park wilt bezoeken, moet je je RV op het parkeerterrein direct bij de camping gebruiken en niet die bij het visitor centre. Doordat wij na sluitingstijd waren aangekomen, waren de rangers bij de ingang van Bryce Canyon NP al weg. Wij hadden dit dus niet van hen gehoord en we hadden ook geen label voor aan je spiegel gekregen waar dit op staat. Gelukkig waren wij nog even in de camper en kwam een ranger het ons vertellen. Hierdoor is ons een boete bespaard gebleven!

Ook hier weer (gratis) shuttle bussen die je langs alle mooie (uitzicht-) punten brengen met chauffeurs die (vaak) veel leuke weetjes vertellen onderweg. Wij beginnen bij het laatste en hoogste punt (8000ft) om ons te verbazen over alle schitterende hoodoos. Dan gaan we naar sunrise point. Hier starten we een wandeling de kloof in om er bij sunset point weer uit te komen. Een flinke trip maar wat ADEMBENEMEND MOOI!!

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 25-09-2022 door

Goede camping midden in Bryce national park. Zeer ruime plekken in een bos met picknicktafel en fire-pit. Zoals gangbaar in government campings geen hookup aanwezig. Douches zijn wel aanwezig, hier moeten tokens voor worden aangeschaft (geen gebruik van gemaakt). WC's ruim en schoon.

Location: 5/5 Sites: 5/5 Cleanliness: 5/5 Service: 4/5 Amenities: 4/5

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 15-09-2022 door

Mooie natuurcamping! Op paar minuten lopen ligt het visitor center waar shuttle bussen vertrekken. Er zijn ook een aantal uitzichtpunten op loopafstand van de camping. 10 minuten de andere kant oplopen is de general store, daar kun je douchen. WC's zijn wel op de camping en schoon. Geen elektra of water, maar je kunt prima 2 dagen zonder.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 26-08-2022 door

Heerlijk rustige camping: aanrader. Zoals al eerder genoemd: shuttle 5 min lopen vanaf de camping. Wandelen via Rim Trail kan ook vanaf de camping. Wij hebben de shuttle niet gebruikt. Toiletten basics maar schoon. Waarschuwing op mededelingenbord camping voor zieke eekhoorns. Prachtig park!

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 09-08-2022 door

We stonden op Loop A, aan de buitenring. Mooi aangelegde pull-thru plekken, veel ruimte. Dichtbij visitor centre en halte van de shuttle bus.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 01-08-2022 door

3 nachten hier verbleven. Heerlijk rustig. Vanuit hier loopafstand naar sunrise point en met de bus naar andere delen van het park.

Bezocht op 23-07-2022 door

Bryce is een fantastisch mooi park en de North campground is net binnen het park gelegen. Heerlijk rustig met een eigen firepit en picknicktafel. Goed bereikbaar en geasfalteerde plaatsen waardoor de camper eenvoudig waterpas is te zetten. Toilet en wasgelegenheid was geopend, schoon en netjes. Geen voorzieningen. Wij hadden B39 en liepen vanaf daar zo naar de shuttlebusstop bij het visitorcenter.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 21-06-2022 door

Mooie camping midden in het bos en op loopafstand (5 minuten max) van de rand van de Bryce Canyon. Daarnaast ook een shuttlestop bij de ingang van de camping, je staat dus zo bij de verschillende uitzichtpunten. Behulpzame rangers met allerlei tips qua wandelroutes en uitzichtpunten.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 28-05-2022 door

Hele goede overheidscamping. Bryce Canyon kan erg druk zijn (bij ons was het zelfs vol). Dan is het helemaal top om binnen het park te kamperen en met de shuttle-bus alle viewpoints af te gaan. Vanaf de camping kan je ook eenvoudig naar de rand van Bryce Canyon wandelen.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 25-09-2019 door

First come first serve toen wij er waren eind september. Prima camping in het bos. WC's schoon. Dichtbij visitor's centrum, waar je wifi hebt:) Erg mooi sterren kunnen kijken.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 24-09-2019 door

Wat een leuke ervaring, mooie camping in het bos. Plekken zijn speels verdeeld langs lussen door het half open bos. Picnictafel bij de plek. Vlakbij bushalte voor de shuttlebus naar alle Bryce Canyon bezienswaardigheden. Geen hookup. Plek zelf uitzoeken en bij ingang envelop met dagtarief in brievenbus doen.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 15-09-2019 door

Campground midden in de bossen van Bryce. Heel mooi. Verder alles basic. Geen voorzieningen aanwezig behalve toilet. Mooie grote plaatsen voor je camper.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 15-09-2019 door

Natuur campground zonder faciliteiten. Prijs aan de hoge kant. Wel prachtige omgeving. Lastig om de camper horizontaal te krijgen let daar op.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 01-06-2019 door

Heel mooi gelegen kampplaats tussen de bomen in het National Park. Enkel wc's voorzien, geen douches. Wandelingen van hieruit mogelijk, de shuttle stopt op wandelafstand.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 28-09-2018 door

Wij waren extra vroeg vertrokken vanuit Capitol Reef om hier een plekje te bemachtigen. Het was een first come first served dus we namen het zekere voor het onzekere. Om 10 uur waren er nog genoeg plekjes. In de vroege middag zagen we ook nog wel wat plekken vrij. We hadden dus wat later kunnen vertrekken maar we waren al super blij met deze camping. Wat een prachtige plaatsen! Je komt meteen tot rust in dit prachtige bos. Bij de General Store verderop kun je ook douchen en wassen. Verder zijn er alleen wc's en een afwasplek. Wij hadden een camper dus dat was geen probleem. We hebben in het Amphitheater geluisterd naar een lezing over sterren. De ranger wist onder de sterrenhemel ons mee te nemen in het ontstaan van sterren. Erg leuk om mee te maken!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 08-09-2018 door

De campground bevindt zich op korte loopafstand van het visitor center, dus ook van de shuttlebus. De campground is erg mooi groen en ruim opgezet. We vonden de sfeer op de campground daardoor zeer aangenaam. De enige nadelen zijn dat er geen hook-ups (water, elektriciteit) en douches zijn. Daarnaast zijn sommige plekken wat schuin. Een aanrader is om de ranger talks over sterren te bezoeken. Na afloop hebben we via telescopen naar één van de helderste sterrenhemels van Amerika mogen kijken; erg indrukwekkend! (First come first serve, begin september vaak vol rond het middaguur.)

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 13-05-2018 door

Dit is een first-come first-serve camping in Bryce Canyon NP. Als je hier wilt staan moet je er vroeg bij zijn; wij waren er rond 10:00 en wisten toen een plekje te claimen. Een simpele camping (geen hookup) met basic sanitair (maar wel schoon en geen douches). De campsites zijn vrij ruim en hebben allemaal een picknicktafel en vuurplaatsen. Het leuke is wel dat je in Bryce Canyon zelf staat en de shuttle is lopend te bereiken.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 03-05-2018 door

Ideale uitvalsbasis, shuttle bus stopt vooraan de campground en via handig paadje bij plek 59 kom je op de Rim Trail.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 03-05-2018 door

Een dure camping voor een national park, maar de plekken waren prima! Wel vroeg komen, anders is er geen plek meer (nu was de camping aan het begin van de middag vol). Op de plek was een picknicktafel en vuurput. Verder geen faciliteiten, maar er is ook een dumpstation (moet je ook wel voor betalen). Vanaf de camping is het goed te doen om te lopen naar de shuttle bus, die het park doorgaat.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 21-09-2017 door

Camping is ruim opgezet, douches zijn zeer beperkt aanwezig

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 02-08-2017 door

Eenvoudige camping midden in de natuur met wisselende plekken om te kunnen staan. Wij hadden een zeer ruime pull through plek met picknickbank en vuurkorf aanwezig. De rangers zijn zeer gastvrij en rijden regelmatig over de camping om te controleren. Je staat hier op redelijke loopafstand van het visitor centrum en de shuttlebussen, afhankelijk van welke loop je op de camping staat. Alleen de A loop is te reserveren. Bryce is zeer de moeite waard om te bezoeken en heeft veel indruk op ons gemaakt. Een aanrader is om ook een wandeling naar beneden te maken zodat je één wordt met de omgeving.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 19-07-2017 door

Je kunt deze camping niet reserveren, maar toen wij kwamen was er nog plek genoeg. Je staat midden in het bos en op loopafstand van de rim.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 04-07-2017 door

Natuurcamping. Prachtige ligging. Eenvoudig sanitair. Vanaf de camping kun je prachtige wandelingen doen in het mooiste stuk van het park. De A-loop kun je reserveren, dat is met een camper wel aan te bevelen.

Bezocht op 09-06-2017 door

Zeer geschikte campground voor bezoek aan Bryce Canyon. Shuttlebus halte bij uitgang. Plaatsen zijn niet al te al te groot, maar is goed te doen voor een camper van 24 foot. Sanitaire voorzieningen ruim voldoende.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 14-04-2017 door

Super camping en goedkoop! Gelegen vooraan in Bryce Canyon, op loopafstand van de shuttlebus. Er is een campinghost aanwezig maar er dient zelf geregistreerd te worden bij aankomst. Er kan niet gereserveerd worden maar toen wij om 13u aankwamen was er nog plek genoeg op de camping. Een mooi plekje gezocht tussen de bomen, erg rustige camping. Geen hookup plaatsen, wel toiletten aanwezig op de camping. Voor de douche moet je naar de Lodge, een stukje verderop in het park. Wel kun je in het toiletgebouw warm water krijgen, hier hebben wij de afwas gedaan en hebben we water gehaald om te kunnen wassen.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 09-04-2017 door

Mooie camping in het bos. Ruime plaatsen. Schone toiletten. Goede uitvalsbasis voor Bryce Canyon.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 14-09-2016 door

mooie natuurcamping, simpel sanitair maar wel voldoende. douchen kan alleen bij het hoofdgebouw.shuttlebus is erg handig

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 06-08-2016 door

Redelijk dure camping voor een National Park. 30$ is de duurste camping die we hebben gehad in een National Park zonder voorzieningen.

We hadden van te voren gereserveerd en blij dat we dat gedaan hadden. Loop A is een half jaar van te voren te reserveren. We hadden een 30ft camper en daar zijn toch minder plekken voor. Toen we aan kwamen (rond 16:00 uur) hing de ranger net een bord neer dat de camping vol was.

Plekken zelf zijn ook prima, en we hadden een pull-through plek met picknick bankje + vuurring. In de avond hier nog een vuurtje gestookt. (hout beschikbaar bij de campstore) Tussen 08:00 en 20:00 mag je op veel plekken bij Bryce niet parkeren met een camper. Maar vlak bij onze plek was de shuttle bus.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 02-08-2016 door

Mooie camping in het bos, heel ruim opgezet. Chipmunks en reeen lopen over de camping. toiletgebouwen zijn goed verzorgd. First come, first serve en voldoende plek in het hoogseizoen. Douchen kan alleen bij de general store een stukje verderop, kost $2, douchen zijn erg vies. Zorg voor voldoende voorraad eten en drinken voor je Bryce ingaat. Een boodschap aanschaffen in het park is kostbaar. Zak broodjes kost zomaar $6. Er zijn geen voorzieningen zoals elektriciteit of hook up, wel een dumpstation. Er is geen wifi in Bryce.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 12-07-2016 door

Mooie plekken, erg rustige ligging. Geen voorzieningen, behalve toiletten, maar daar houd je van tevoren rekening mee.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 24-06-2016 door

Mooie natuurcamping met grotere en kleinere plekken. Over de hele camping zitten watervulpunten voor het vullen van je waterfles, tijdens ons verblijf erg welkom, doordat het erg warm was. De camping zit zo goed als tegen de canyon aan, dus het is lopend te bereiken. Vlakbij de ingang is het visitor center, hier is ook wifi aanwezig. De rangers daar zijn erg behulpzaam. De meeste plekken op deze camping zijn niet (helemaal) recht, dus dan heb je wel wat hulpmiddelen nodig om je camper recht te zetten. de tentplekken zijn meestal wel recht (egaal/horizontaal)

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 25-05-2016 door

Prima campground. Alleen toiletten. Midden in de natuur. S avonds sterren kijken! First come first serve.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 11-08-2015 door

Mooie, rustige, maar niet zo bijzondere camping tussen de bomen. Alle campers staan achter elkaar naast de weg geparkeerd op drive-through-plaatsen. Vuurring + BBQ-rooster en picknicktafel. Mooi betegelde toiletruimte. Geen douches. Douches kunnen worden gebruikt aan de naburige General Store. Geen elektriciteit. Watertapkraantjes verspreid over de camping. Er is weinig beweging, misschien omdat er weinig tenten staan? Of omdat het regent als wij er zijn? Wij stonden op loop A, op wandelafstand van het Visitor Center en de shuttlebus.

door op 12-07-2015

Zonder reserveren was hier toch nog plaats (juni). Erg mooie plek, vanaf de camping wandel je zo naar de rim trail. Op de camping geen douches, wel een goed verzorgd toiletgebouw. Overnachting met RV $20.

door op 02-06-2015

Tot onze verbazing was er nog plek op deze camping, in het weekend aan het einde van de dag. De plekken liggen midden in het bos, ruim opgezet. Je ziet veel eekhoorns. Picknicktafels aanwezig. Verwarmd toiletgebouw! We betaalden $20 voor een RV plek.

door op 21-05-2015

Midden in de natuur. Op loopafstand van de Rim trail bij Sunrise Point. Schoon sanitair. Elke plek heeft een BBQ, firepit en picknicktafel.

door op 20-05-2015

Goedkope camping (zonder hookup) met een prachtig ligging in het park. Toiletten erg schoon. Voor 15 dollar was dit de goedkoopste maar ook een van de mooiere campings! Wel op tijd aankomen (first come first servce), wij hadden begin mei het laatste plekje rond 1 uur.

door op 05-11-2014

Deze north camping die is gelegen op loopafstand van de ingang. Mooi gelegen in bos. De camping bestaat uit verschillende loops waardoor de plekken voldoende uiteen liggen. Apart tentengedeelte. Geen faciliteiten behalve toiletten. Bus voor het park stopt bijna voor de deur.Reserveren aan te bevelen zelfs in oktober nog druk. Zelf registreren. $15.00 (2014)

door op 06-10-2014

Nette camping. Schone toiletten, wastafels. Shuttlebus stopt vlakbij camping. Vlakbij visitor center waar in de avond een praatje werd gehouden over sterren.

door op 15-08-2014

Mooie grote schaduwrijke plekken. Prima sanitair (geen douches). Op loopafstand van visitor centre (met Wifi), shuttle bus en winkel waar ook douches zijn. Veel eekhoorntjes, bbq en picknick tafel op plek aanwezig. Ranger/host aanwezig op camping. Zonder reservering moet je wel op tijd aankomen. Goedkoop.

door op 11-05-2014

National park campground. Geen aansluitingen. Midden in het bos aan de rand van Bryce Canyon. Alle mooie uitzichtpunten op loopafstand. Nette toiletten. Inschrijven door formulier en geld in enveloppe te stoppen en in "IJzeren Hein" te werpen. Afscheurkaartje aan de paal bij je plek bevestigen.

door op 26-11-2013

Enige campground die in de winter geopend is (in de winter koud, want hoog gelegen!) Mooie drive thru plekken, in bossige omgeving.

door op 01-10-2013

Dit was echt à perfecte camping, ruime en mooie plekken. Camping was ruim, sanitair erg schoon! Locatie in het nationale park was prima, je kon zo opstappen op de gratis bus welke door het park reed. En dat voor maar 12 dollar per nacht!

door op 28-08-2013

Ruim opgezette campground,geen reserveringsmogelijkheden, plek uitzoeken,geld in envelope. Nog volop plek op 7 augustus 2013. Alleen wc`s. Visitor center dichtbij, vervoer met shuttlebussen. Navajo loop gelopen,aanrader!!! Schitterend, Bryce is het mooiste park!

door op 13-08-2013

Camground ligt midden in het park en heel dicht bij het visitor centre. Je kunt je camper laten staan en van daar uit met de shuttle bus het park verder ontdekken. Rustige campground, zeer vriendelijke camphost.

door op 07-08-2013

Je kunt hier niet reserveren (tenminste wij niet met een RV), maar niet echt druk in juli. Mooie plek midden in de natuur. Eerst een plekje zoeken en dan inschrijven via geld in een envelopje, charmant. Prima plekken, veel privacy. In de top 3 van beste campings die wij hebben gezien!

door op 07-08-2013

Mooie, ruim opgezette camping tegen de rand van de canyon gelegen. Sunrise Point ligt op loopafstand. Nette toiletgebouwen alleen geen douches, daarvoor moet je naar de general store, is wel jammer, er is wel warm water, een douche erbij aanleggen is dan een kleine moeite lijkt me. Mooie, ruime plekken met veel schaduw doordat de camping in het bos ligt.

door op 22-07-2013

Dit is erg fijne ruime camping (geen hook ups) net sanitair.

door op 12-07-2013

Vlak bij het mooie landschap van Bryce. Lopend vanaf de camping goed te doen. Toiletten aanwezig. Douches bij de store in het park. Ruime plaatsen. Geen electra of water op de RV plaatsen. Wel dump station.

door op 04-09-2012

Deze camping is zeer gunstig gelegen! 300 m van het visitor center, waar zelfs Wifi is en dichtbij een aantal schitterende viewpoints zoals "sunrise" point. En de plaatsen zeer ruim en schitterend gelegen in het bos, met eekhoorntjes en reeen om je camper! Uiteraard weinig voorzieningen zoals douches etc. maar die mis je niet! En in augustus moet je reserveren maar dat is minder moeilijk dan in Yosemite!

door op 12-08-2012

Heerlijke rustige park-camping (dus geen voorzieningen op de kampeerplek) op loopafstand van de Rim Trail en vlak bij het Vistor Center. Andere punten in Bryce NP snel te bereiken met de camper. Mooie en ruime plaatsen met fire pit. Een van de mooiere campings van onze vakantie.

door op 31-07-2012

Mooie campground in Bryce National Park. Geen hook up, maar airco is niet nodig. Ook in de zomer zijn temperaturen namelijk aangenaam.(hoogte 7100ft)

door op 21-06-2012

Ruime, groene camping aan het begin van het park en het bezoekerscentrum. Inschrijven moet je zelf doen via envelopjes en zelf een plek uitzoeken. Mooie ruime plaatsen, schoon sanitair. Geen hook-ups. Goede "start" om het park te verkennen.

door op 20-04-2012

Kleine NPS campground die in maart vanwege sneeuw nog gedeeltelijk was afgesloten. Mooie plekken in de natuur en op 2 minuten van de hoodoos! Verder geen voorzieningen, maar dat geeft hier niet.

door op 18-10-2011

Als je naar Bryce rijdt, ga dan meteen naar de Northern Campground, pak een envelop uit de bus bij de ingang, zoek een mooi plekje op de camping en tag het met de strook aan de envelop. Dat is nu jouw plekje (nog even betalen met de rest van de envelop) en nu heb je de rest van de dag de tijd om omhoog te rijden naar Rainbow point. Rij eerst omhoog en doe pas op de terugweg alle stops, dan zit je namelijk aan de goede kant van de weg. De camping is goedkoop (15 usd), maar wel droog kamperen.

door op 13-09-2010

In 2010 zijn een aantal toiletgebouwen geheel vernieuwd. Het zijn ruime plaatsen. Het park leent zich goed voor veel wandelingen. De informatie over de wandelingen staat overzichtelijk aangegeven bij het Visitor Center.

door op 10-09-2010

Mooie, rustige natuurcamping in prachtige omgeving. Eekhoorns rond de RV. Echt voor natuurliefhebbers. Ruime standplaatsen. Nieuwe toilet voorzieningen.

door op 26-08-2010

Geen voorzieningen, goedkoop en veel sneeuw. Met plezier gestaan vanwege Bryce Canyon.

door op 08-08-2010

Ruby's inn zat vol, op de campground was voldoende plaats (juli 2010). $ 15,- per nacht, in een bosrijke omgeving. Schoon sanitairgebouw, wastafel en wc (geen douches). Prima uitvalsbasis voor de canyon, shuttlebus stopt bij campground.

door op 28-06-2010

Mooie camping in Bryce Canyon NP voor 15 USD per nacht. De plekken zijn soms wat schuin, waardoor je met de camper iets moeilijker kunt staan.

door op 05-06-2010

Prachtige campsite in het NP, op loopafstand van de Canyon. Voorzieningen prima.

door op 04-05-2010

Camping van NPS,dus goedkoop. In het bos,geen last van verkeer.Je wandelt zo de canyon in.

door op 12-11-2009

$15 geen hookup, free dump (dump = dicht vanaf oktober) zeer mooie camping in de bossen van het park aan de rand van de rim

door op 07-10-2009

Eenvoudige, ruime plaatsen. Prachtig gelegen op loopafstand van de Canyon.

door op 05-10-2009

Campground aan begin van het park; vlakbij shuttlebus die je het park rondrijdt. Geen hook-ups o.i.d; toiletgelegenheid is er.

door op 19-08-2009

Schitterende natuurcamping in Bryce Canyon NP. Zeer ruime plekken. Redelijk sanitair op de camping. Het grote pluspunt van deze camping is de ligging vlakbij de Rim. Reserveer ruim van te voren.

door op 17-08-2009
door op 28-07-2009
Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan