Green River Campground Jensen, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Green River Campground
4660 Green River Campground Road
Jensen Utah 84035
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.421415465, -109.243889777

Telefoonnummer:
+1-435-781-7700

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

GPS Info. (Latitude, Longitude): 40.4224, -109.24473 40°25'21"N, 109°14'41"W

Green River Campground is located approximately 12 miles north of US Highway 40. Take Utah State Route 149 from Jensen, Utah. Contact Information: Mailing Address: GREEN RIVER CAMPGROUND PO Box 128 Jensen UT 84035


80 plaatsen voor RV's en tenten. Boekbaar tussen eind mei en eind september. Camping geopend ongeveer vanaf half april tot half oktober.

Natuurcamping, geen hook-up plaatsen, geen dumpstation, wel watervulgelegeheid. Kosten in 2019 $ 18,- per nacht. Goed uitganspunt voor Dnosaur National Monument.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 20-09-2019 door

Wat een super mooi gelegen camping. Geen faciliteiten maar wel flush toilets. We hadden hier een hele mooie ruime en rustige plek. Genoeg privacy. Reserveren noodzakelijk want de nachten dat wij hier waren was alles vol.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 10-09-2018 door

geen hookup

rustig gelegen, vlak aan de Green river (is best de moeite waard om bij zonsondergang even tot aan de oever te gaan!) geen douches, wel toiletten die vrij proper waren. inchecken was een beetje zoeken (wij waren pas vrij laat aangekomen) maar we konden uiteindelijk gewoon doorrijden naar onze plek.

minpuntje, er zaten erg veel muggen! maar daar de camping beheerder natuurlijk weinig aan doen :)

ligging is vrij dicht bij het Visitor center van Dinosaur en verschillende wandelroutes starten ook vlakbij.

echte aanrader deze!

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 13-06-2018 door

no hook ups,maar lekker rustig. De eekhoorntjes kwamen aan je voeten snuffelen, heerlijk!

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 02-06-2018 door

Prachtige natuurcamping aan de rivier. De muggen vielen gelukkig mee (geen last van gehad). Aan de camping is er ook een klein "amphitheater" waar we genoten hebben van een lezing van de plaatselijke ranger (ging toen over "vleermuizen"). Vanwege een tussenstop (tussen Arches en Grand Teton) zijn we hier helaas maar één nachtje gebleven (park is echter niet de moeite om meerdere dagen te blijven). Eén bemerking voor de camping: wij hadden geen schaduw op onze standplaats (de andere wel).

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 24-05-2018 door

Mooie camping in Dinosaur National Parc. Plaatsen zonder elektriciteit en water, Geen douches, wel een toilet gebouw. veel schaduw, ligt aan de Green River. Het Visitor Center is een bezoekje waard! Er wonen twee rangers op de camping, die de boel in de gaten houden. Veel Chipmunks, die even komen kijkken of er wat te eten is!

Bezocht op 04-06-2017 door

Grote camping aan de Green River gelegen, prachtige ruime plekken onder de cottontrees met picknicktafel en vuurplaats. Vlakbij Dinasaurpark wat zeer de moeite waard is. Wat zijn daar een enorme hoeveelheid fossielen gevonden van dinosaurussen, stegosaurussen en weet ik veel wat nog meer. Ook zijn er in het park mooie petroglyphen te vinden. We hebben geen gerbuik gemaakt van het toiletgebouw, maar het hele park zag er goed verzorgd uit.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 18-07-2016 door

Prachtig gelegen natuurcamping in Dinosaur National Monument, direct aan de Green River. Schitterend uitzicht op de omgeving en dichtbij de hoogtepunten van het Park. Heerlijk rustig, ook in hartje zomer niet geheel vol. Op onze ruime plaats genoten van kikkers (met name 's nachts overal op de weg), eekhoorntjes en konijnen. Mooiste camping van onze vakantie! Wij hadden gereserveerd en er hing keurig een naamplaatje op onze plek. Er is een campinghost en 's avonds een ranger die een praatje houdt. Er zijn WC's dichtbij, geen douches. Geen wifi, geen eetgelegenheid. Prijs voor een camper met 6 personen zonder elektriciteit of water (No FHU). Aanrader op de weg van Yellowstone/Grant Tetons naar Arches NP.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 08-06-2016 door

Eenvoudige, beetje rommelige camping met niet al te grote plaatsen. De plaatsen in het midden geven de meeste schaduw. Prachtig gelegen groene oase aan de Green River en dichtbij bezoekerscentrum en de Quarry Exhibit Hall. Toiletvoorzieningen, geen douches en elektrische aansluitingen. Genoeg te zien/doen in de omgeving voor 1 of 2 overnachtingen. De Fossil Discovery Trail van 1.2 mijl vertrekt vanaf het bezoekerscentrum is een aanrader en niet moeilijk. We vertrokken s morgens erg vroeg om de omgeving te bekijken omdat de temperatuur overdag opliep tot bijna 40 graden C.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 18-08-2015 door

Camping die enkele mijlen voorbij het visitor center van Dinosaur ligt. Schone toiletten, verder geen voorzieningen. Ruime, nette plaatsen met bomen.

Kosten per nacht: $12

door op 06-07-2014

Deze camping ligt echt op een prachtige locatie. Tussen de Badlands en vlak bij het water. Op sommige plekken waan je je helemaal terug in de film ICE Age. Alles is schoon en het is fijn dat er in deze afgelegen omgeving een winkeltje en restaurant is. Enige nadeel is, is dat ze vroeg dicht zijn waardoor je pas de volgende dag kunt inchecken.

door op 20-10-2012

Mooi en rustig gelegen camping in een dal langs de Green River dicht bij Dinosaur National Monument. Ruim plaatsen onder hoge loofbomen. In totaal 80 plaatsen en $ 12 per nacht (2012).

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!