Steinaker State Park Campground Vernal, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Steinaker State Park Campground
Utah 301
Vernal Utah, 84078
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.5141259, -109.5420822

Website:
Bezoek


Natuurcamping aan het Steinaker Reservoir. Door werkzaamheden aan de dam staat er geen water in het stuwmeer tot aan de herfst 2019


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Slechts 8 Full-Hookup plaatsen.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-09-2018 door

De campground bevindt zich in een mooie, groene omgeving. ’s Avonds hoor je zelfs coyotes, en kan je uilen en herten spotten. De campground zelf is wel een beetje verouderd, wat vooral te merken was aan het sanitair (matig schone toiletten, geen douches) en dumpstation (waterkraan werkte niet). We hadden wel veel ruimte, wat fijn was. De campground is uitstekend voor als je op doorreis bent of om Dinosaur National Monument te bezoeken. De reistijden vielen echter wat tegen (Quarry meer dan een half uur; Harpers Corner Trail meer dan anderhalf uur). (Van te voren reserveren is aan te raden; de receptie is niet altijd bemand.)

Kosten per nacht: $27

Bezocht op 02-08-2016 door

Door de week rustige camping, met in het statepark ook een lekker zwemmeer (eindje lopen of met de camper even erheen). In t weekend populair bij watersporters. Half uurtje rijden vanaf Dinosaur. Hookup (alleen electriciteit; relatief goedkoop). Nieuwe picknicktafels. Hout te koop.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 24-07-2016 door

Goede betrekkelijk kleine camping mooi gelegen aan meer. Prima uitvalsbasis voor ondermeer Dinosaur NM.

Kosten per nacht: $32

door op 20-08-2014

Wij hadden gereserveerd maar er stonden maar 3 andere campers. We stonden aan het meer wat wel even lopen was naar beneden. Prima gezwommen, kinderen vonden het er rustig en fijn zwemmen. Sanitair een wc oke, een een gat in de grond.

door op 28-07-2009

Zwemmen in het heldere meer. Er zijn slechts 7 full hook-up plaatsen. Wij hadden zo'n plaats (de laatste!) met uitzicht aan 3 zijden op het meer. Vele andere prachtige dry camping plaatsen ook direct aan het water.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan