Silver Lake Resort & RV Park Silverlake, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Silver Lake Resort & RV Park
3201 Spirit Lake Highway
Silverlake Washington, 98645
Verenigde Staten

GPS-locatie:
46.2966679, -122.805594

Telefoonnummer:
+1-360-274-6141

Website:
silverlake-resort.com

E-mailadres:
contact@silverlake-resort.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-07-2018 door

Prachtige camping op weg naar mount St Helens. Ruime plekken. Wij stonden aan een watergang met een groot stuk gras er nog tussen. Sanitair in cabins, voldoet prima.

Bezocht op 21-05-2018 door

Gezellige camping op weg naar Mount St Helens, er is ook een motel en er worden huisjes verhuurd. De camping ligt aan het Siverlake, sanitair war gedateerd maar voldoet Zeer vriendelijke ontvangst. s’avonds werd er door de eigenaren een vuur bij het meer aangestoken.

Kosten per nacht: $31

Bezocht op 07-10-2017 door

We konden deze camping vooraf reserveren en ook meteen onze plek uitkiezen. We konden alleen op de plattegrond niet zien dat de plek die we kozen aan een weg ligt. Uiteindelijk was dat helemaal niet erg, want je hebt er niet zo'n last van. De camping zelf is een van de leukste die we hebben gehad. Hij ligt aan Silver Lake, waar veel wordt gevist (je kunt spullen huren in de winkel). Ze hebben een gezamenlijke plek aan het water met een vuurpit en een gas-bbq voor algemeen gebruik, erg gezellig. Op heldere dagen kun je vanaf hier Mount St. Helens in de verte zien, dat geluk hadden wij ook. Vanaf de camping is het nog een uurtje rijden naar St. Helens. Vlak naast de camping bevindt zich echter al een bezoekerscentrum voor de vulkaan, waar je ook de actuele weeromstandigheden een beeld van de vulkaan op dat moment kunt opvragen/bekijken. Full hook-up. Uitstekende openbare gratis toiletten en douches.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 29-07-2016 door

Eén nachtje verbleven op dit RV-park. Je staat als het ware geparkeerd, naast elkaar, op asfalt. Sanirair prima, ontzettend aardige mensen die er werken. Silver Lake is een (overigens prachtig) vismeer waar ze liever niet hebben dat je gaat zwemmen. Aan de overkant is een veel leukere echte camping, die was helaas vol toen wij er kwamen. Je kunt die camping niet bellen om te reserveren. Misschien wel via internet, maar dat hebben wij niet gedaan.

Kosten per nacht: $54

door op 15-08-2013

De camping is erg in trek bij vissers van het nabije meer en in het seizoen druk. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuke kampwinkel. Zwemmen in het meer wordt door de vissers niet op prijs gesteld. In het naburige June lake is een strandje waar dat wel kan. Leuke wandelingen mogelijk

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie