Bow Valley Campground (Provincial Park) Canmore, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bow Valley Campground (Provincial Park)
Bow Valley Park Rd, Exit 114 TCH 1
T0L 2C0 Canmore
Canada

GPS-locatie:
51.0811215, -115.0958454

Telefoonnummer:
1-877-537-2757

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-06-2022 door

Een mooie grote camping met ruime plekken. Wij hadden geen electriciteit of water maar stonden vlak bij het toilet/douche gebouw. Goed verzorgd en schoon. Voor de douche moest je een munt kopen. Op een mooie afstand van Calgary om de volgende dag de camper in te leveren.

Bezocht op 16-08-2019 door

Verrassend leuke laatste camping voor we de camper in gingen leveren in Calgary. Full hook-up midden in de natuur (wij stonden aan loop F, waar je niets van de rivier mee krijgt). Het heeft de hele dag geregend en de volgende morgen was het KOUD maar wat een mooi uitzicht als je wakker wordt in de zon. Helaas Bow Valley zelf niet kunnen ontdekken.

Bezocht op 03-09-2018 door

Mooie Alberta Parks camping in Bow Valley PP. Veel voorzieningen op de camping en hook up plaatsen. Bereikbaarheid vanaf of naar camperverhuurder in Calgary is goed.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 28-08-2018 door

Een grote camping in een bosrijke omgeving met grote en schaduwrijke plaasten. Er was een klein winkeltje aan het begin van de camping.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 15-08-2018 door

Dramatische ervaring. Het campingterrein is op zich mooi maar de voorzieningen zijn verschrikkelijk. De WC's worden daar gewoon NIET schoon gemaakt en de douches ook niet. In totaal 3 douches voor zo'n grote camping is eigenlijk niet voor te stellen. Verreweg de goorste camping waar ik ooit geweest ben.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 16-08-2018 door

Horrible and so dirty and noisy. The environment is nice bur the facilities are the dirtiest i have ever seen. And there is no WIFI on the whole campground.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 09-05-2018 door

Mooie rustige camping in de natuur. Handige plek als je een camper ophaalt in (of brengt naar) Calgary. Er is elektriciteit en water aansluiting. Wij waren er begin mei, de watervoorzieningen waren nog niet in orde, er werd daarom een lagere prijs gerekend.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 25-06-2016 door

Leuke boscamping snel vol Geen enkele vootzien alleen wat watertappunten. s' morgens elken op de camping

Kosten per nacht: $20

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!