Monarch Campground Field, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Monarch Campground
Yoho Valley Road
Field
Canada

GPS-locatie:
51.421007313, -116.444791463

Website:
pc.gc.ca/en/pn-np/bc/yoho/activ/camping

Aanvullende informatie:

Gelegen aan de Yoho Valley Road, 3 km ten oosten van Field en nabij Kicking Horse Campground.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Open vanaf half begin tot begin september.
  • Geen toiletgebouw en douches aanwezig op de camping.
  • Let op: dit is een first-come, first-served camping. Je kunt dus niet reserveren. Wees er vroeg in de ochtend bij als je een plaats wil bemachtigen.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-07-2019 door

Basic camping zonder faciliteiten, enkel een poepdoos, en een buitenkraan met wasbak waar men de afwas kan doen en tanden poetsen. Maar ruime plaatsen zeker voor een camper. En een prachtig zicht op de ruige bergen, dit is onbetaalbaar. Verder langs een doorgaande weg en een spoorweg, maar zeker geen last van. Wie van rust houd komt hier zeker goed terecht, wij hebben genoten. Hadden een plek gereserveerd, en in de avond liep het vol en moesten mensen aan de voorzijde op de parkeerplaats staan.

Kosten per nacht: $28

Bezocht op 09-06-2019 door

Vergis je niet in de hemelsbreed afstanden die worden meegeven. Het is toch nog wel een stukje rijden vanaf Lake Louise.

Wel een mooi uitzicht op de bergen en de trein, die je toch wel in heel de rocky mountains kan horen. Maar op de berg zitten ook berggeiten, die handig over de steile wanden klimmen.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 11-06-2019 door

Kleine FCFS camping aan de weg naar Takakkaw-falls. Zowel de highway als de trein zeer goed te horen op de camping. Firepit aanwezig op de royale plaatsen.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 21-06-2018 door

Dit is een simpele prima tussen camping aan de rand van Yoho. We waren er rond twaalf uur en hebben onze plek eerst zekergesteld door via een envelop eerst te betalen en het briefje op de plek te hangen. Aan het begin van de avond was het heel druk en konden anderen alleen op de parkeerplaats ervoor nog staan omdat er geen plaatsen meer waren.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 02-06-2018 door

Hier mocht geen vuur gemaakt worden. Water beschikbaar in grote jerrycan. Pittoilets, geen douches. Trein en snelweg goed te horen. Het was hier erg druk (Kicking Horse campground ligt er bijna naast, maar deze was dicht i.v.m. een eerdere lawine). Zelf plekje zoeken en bedrag of creditcard gegevens achterlaten in brievenbus.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 27-05-2018 door

Een eenvoudige camping maar wel mooie plaatsen, lekker ruim. Je hoort wel regelmatig een goederentrein langskomen. Die rijdt echter zo langzaam dat je er geen last van hebt. Prima locatie en mooi uitzicht en veel rust. Prima voor een camper, je hebt immers niets nodig. Aanrader als je rust zoekt. De andere naastgelegen twee campings waren overigens nog dicht omdat er een lawine was geweest en de campings nog waren bedolven onder de sneeuw. De hoger gelegen watervallen (Takakkaw falls) waren eveneens niet toegankelijk ivm sneeuwval. Verder prima camping.

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 17-05-2017 door

Mooi ruime plekken met een geweldig uitzicht op de bergen. Is wel een basic campground. (No hookups, geen douche wel wc/dixi, water beschikbaar voor koken uit ton) We zijn er wel achter zonder hookups zijn de mooiste campings!

Kosten per nacht: $17.3

Bezocht op 21-06-2017 door

Camping zonder voorzieningen, mooie plekken tussen de bergen in. In heel yoho kun je geen boodschappen doen dus zorg dat je dat voor die tijd hebt gedaan.

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 22-06-2017 door

Camping zonder voorzieningen, dus geen douche, water, elektriciteit, wifi. Geen toilet met stromend water, maar alleen een poepdoos. Camping ligt wel in het bos. Wij kwamen op deze camping omdat Crazy horse vol was. Camping liep in de loop van de avond nog redelijk vol.

Kosten per nacht: $17

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!