Arrowvale Campground Port Alberni, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Arrowvale Campground
Hector Road 5955
V9Y 9E8 Port Alberni
Canada

GPS-locatie:
49.281181316, -124.868282676

Telefoonnummer:
+1 250-723-7948

Website:
http://arrowvale.ca/

E-mailadres:
info@arrowvale.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
door op 07-10-2022

We reden het terrein op, keken elkaar aan en even naar het plekje wat nog vrij zou zijn, maar waren binnen 20 min. al weer verdwenen. Wat een onverzorgde (in de ruimste zin van het woord ! ) campground. Een sterke afrader !

Bezocht op 09-09-2019 door

De camping niet erg bijzonder, wel een relaxte sfeer en leuk gelegen aan de rivier. Wij gebruikten de camping als overnachtingsadres en hebben ter plaatse leuk langs de rivier gelopen, gekeken naar vissers. Met name het pad rechts van de camping (rivier aan je linkerkant) wordt veel gebruikt door beren. Toen we moeite moesten doen om de berenpoep te ontwijken hebben we maar besloten de rivier de andere kant op te lopen, dat voelde toch iets veiliger. Een beer zien is leuk, maar er op een smal pad 1 tegenkomen leek ons niet echt ideaal. Tip: als je de camping wil boeken, doe dat dan telefonisch via de website komen daar extra kosten overheen. We hadden een goede plek met elektriciteit, water en WiFi ontvangst.

Bezocht op 02-08-2019 door

Kindvriendelijke camping met origineel speeltuintje (naast speeltoestellen ook spelen met zand, trekkerbanden, buizen en planken e.d.), en je mag bij de kippen, geiten en ezels.

Prima toiletgebouw met fijne douches. Verzorgd terrein met goede RV plekken inclusief de bekende picknicktafel en firepit.

Vriendelijke eigenaren serveren lekker schepijs, taart, koffie e.d. en een daghap (eten niet geprobeerd maar zag er goed uit) in huiselijke sfeer. We hadden 2 nachten geboekt maar door wijzigingen in de reisplannen maar 1 nacht geweest, dit was geen probleem en hoefden ook maar 1 nacht te betalen. Prijs 52 in hoogseizoen met 4 personen.

Wij dachten misschien te kunnen vissen in de rivier maar er waren geen hengels te huur.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 20-07-2019 door

Prijs per nacht voor 3 personen met elektriciteit en water. Ruime plek. Sanitair verouderd. Wifi is goed (als er niet te veel gebruikers in buurt zijn. Het is mogelijk te zwemmen in rivier. Stroomt erg snel. Wasmachine en droger aanwezig. Vriendelijk personeel. Het is mogelijk er iets te eten/drinken.

Kosten per nacht: $46.2

Bezocht op 01-08-2018 door

Fantastisch plekje, heel relaxte sfeer, heel aardige mensen, lekkere koffie en eenvoudige maar heel smakelijke home cooking! Er zijn lieve honden en een paar geiten en er is een klein speeltuintje. Ligt aan de rivier vlakbij Port Alberni. Er zijn douches en wc’s, en er is een wasmachine en droger. Geen full service plaatsen voor de camper maar wel water + elektriciteit. Super plekje!

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 22-06-2018 door

Leuke rustige camping. Goed alternatief voor Tofino of Ucluelet. Is hier vandaan ongeveer een uur rijden over een mooie highway 4. Vriendelijke mensen, goede wifi bij het restaurantje/cafe/terras. Er werd nog wel wat gewerkt aan de diverse plekken maar hebben we geen last van gehad. We stonden op zeer rustige plekken zonder voorzieningen.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 22-07-2017 door

Deze campground was eerst een ranch. Vervolgens is deze omgebouwd tot campground. De campground is nog niet af. Er wordt nog een en ander bij gebouwd. Het is een ietwat rommelige camping maar ook knus en gezellig. De plekken zijn redelijk groot. Bij de receptie is een kleine winkel en restaurant. Het personeel is vriendelijk. De toiletten en douches voldoen. Twee toiletten en twee douches. Zowel aan de dames- als aan de herenzijde. Er is wifi in het restaurant en op het terras. Er is geen zwembad maar je kunt prima zwemmen in de Somass River die langs de campground stroomt. Wij hebben er twee nachten gestaan met een camper en twee nachten met een tent (Op de motor). Alle overnachtingen op een plek zonder faciliteiten als stroom, water en afvoer. De campground ligt aardig centraal op Vancouver Island. Goed te gebruiken als uitvalbasis naar Stamp River Provincial Park, Somas Park, Cathedral Grove (McMillan Provincial Park), Sproat Lake. Ook voor een dagje naar Ucluelet en Tofino. De rit daarnaar toe over highway 4 is een uitdaging voor camperchauffeurs en motorrijders. Verder is Port Alberni heel dichtbij. Boodschappen doe je als het ware om de hoek. In Port Alberni is een gratis dumpplek voor grijs en zwart water bij Canadian Tyre.

Kosten per nacht: $30.45

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan