Sproat Lake Provincial Park Port Alberni, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sproat Lake Provincial Park
Pacific Rim Highway 8053
V0R 1W0 Port Alberni
Canada

GPS-locatie:
49.292903616, -124.929631822

Telefoonnummer:
250 474-1336

Website:
bcparks.ca/explore/parkpgs/sproat_lk/

E-mailadres:
office@rlcparks.ca

Aanvullende informatie:

13 km ten noordwesten van Port Alberni aan highway 4


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (14)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 14
Kosten per nacht: $ 25 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 18-07-2023 door

Mooie grote camping midden in de natuur. De camping bestaat uit 2 delen die gescheiden zijn door een drukke weg. Nieuwe nette toiletten. Verder geen voorzieningen. Was prima voor 1 nacht.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 06-08-2019 door

Prachtige natuurcamping. De plek op de upper camprground was erg groot en we hebben enorm genoten van de firepit. Douches en toiletten zijn op de lower campground en in het donker via een donker weggetje te vinden. Hebben wij dus niet gedaan aangezien wij alles in de camper hadden.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 18-06-2019 door

mooie natuurcamping met ruime plekken aan meer gelegen (waarin je lekker kunt zwemmen)als je op lower campground staat. Douche is niet schoon, toilet ok.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 03-06-2019 door

Prachtige natuurcamping in twee delen, de lower en upper campground. De upper campground heeft mooie ruime plekken met firepit en picknicktafel onder de bomen. Veel ruimte tussen de plekken. De douches zijn op de lower campground, daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. De (dry pit) toilet op de upper campground was netjes.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 10-10-2018 door

Prachtige natuurcamping (zoals alle campings van BC parcs) zonder faciliteiten. Camping bestaat uit 2 delen; lower en upper campground. Gekozen voor upper omdat hier meer privacy is; het is er rustiger, de plekken zijn ruimer en er is meer ruimte tussen de plekken. Wij waren de enige gasten en hadden het plekje voor het uitzoeken midden in de natuur. lower campground heeft een toiletgebouw en ligt aan het meer. Firepit en picknicktafel.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 21-08-2018 door

Prachtige BC Park camping. Kiesvoor ‘lower camground’ want dan sta je dicht bij het zwemmeer. Water is lekker aangenaam (aug). Fijne stopplek ook voor een dagwandeling oid. Mooie ruime plekken met uiteraard fire pit en pick nick tafel

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 11-08-2018 door

Een rustige camping die uit twee delen bestaat, noord en zuid. Op het noordelijke gedeelte sta je ver uit elkaar, dit in tegenstelling tot het zuidelijke deel. Bij het zuidelijke deel sta je wel direct bij het meer en zijn er douches. Er was geen sanidump aanwezig, daarvoor moet je naar Port Alberni.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 08-06-2017 door

Een van de mooiste campings die we bezocht hebben. Eenvoudig, maar volop in de natuur. Bij het meer interessante petroglyphen (prehistorische rotstekeningen). Bij de lower ground uitstekende toiletvoorziening.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 22-09-2016 door

Eenvoudige camping zonder hookups in dit Provincial Park. Ruime plaatsen. Zelfregistratie. Redelijk nieuwe toiletten. Douche aanwezig op de dagrecreatie (alleen kennelijk in het seizoen).

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 21-07-2016 door

eenvoudige, mooie camping, met grote plaatsen. Veel privacy, eenvoudige maar propere faciliteiten.

Kosten per nacht: $31.3

door op 02-07-2014

Camping 2 gedeeltes: Upper en Lower campground voor rust en privacy is de Upper erg geschikt, ruime plekken met firepit hout tegenbetaling bij parkwachter. Lower is minder privacy, wel dichterbij toilet voorziening en strandgedeelte.

door op 11-09-2013

Fijne camping zonder voorzieningen. Fire pit. Ruime plekken in het bos. Dichtbij Port Albini. Het is handig om bij de underground te kamperen ivm nieuw en schoon sanitair wat mede gebruikt wordt door toeristen die het meer bezoeken.

door op 08-07-2012

Leuke camping met nieuw sanitair aan de lower campground. De camping is verdeeld in de lower campground en de Upper campground, links en rechts van de weg. De lower campgound ligt vlak bij het meer.

door op 07-08-2010

Lower campground. Dicht bij het meer in het bos. Mooie plaatsen. Geen hook-up. Doche dagrecratie te gebruiken.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan