Noah's Ark Resort Revelstoke, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Noah's Ark Resort
Camp Creek Road 4955
V0E 2S0 Revelstoke
Canada

GPS-locatie:
50.975818362, -118.522975445

Telefoonnummer:
+1-877-455-2267 / +1-250-837-7499

Website:
http://rvcampingrevelstoke.com

E-mailadres:
info@rvcampingrevelstoke.com

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Snackbar
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Gratis gebruik van gas barbecues.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-09-2018 door

We zijn lastminute op deze camping terecht gekomen. Vriendelijke meiden, klein winkeltje. Je kon gebruik maken van de fornuizen, wifi en een kleine speeltuin. Ook een wasmachine en droger. De douche was heerlijk warm, en groot. Wel vlak langs de weg, en niet een plek waar je even een wandelingetje maakt.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 03-08-2018 door

Een hele leuke, kleine 'hippie'camping. Ziet er basic en rommelig, maar gezellig uit. Toiletten en douches waren netjes (aparte voetenhanddoekjes liggen klaar voor de gasten). Klein kampwinkeltje bij receptie. Daarnaast een overkapping waar 's morgens koffie wordt aangeboden. Daar staan ook bbq's, magnetron en potten en pannen voor gezamenlijk gebruik. In de ark kun je op de eerste verdieping heerlijke frozen yoghurt ijs kopen met keus uit een ruim assortiment toppings. Wij stonden op een plekje nog voor de ingang, zonder voorzieningen, omgeven door bossen. Hier was slechts plaats voor 5 kampeergasten. Echt een fijn plekje.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 26-06-2018 door

Vreemde camping langs een drukke weg............en niet dichtbij Revelstoke, we konden geen andere camping vinden die plekken hadden! Niet echt aan te raden deze camping, je kan beter wat vinden dichterbij Revelstoke Park, erg mooie park! PS wel erg behulpzame meisje bij de receptie)

Bezocht op 11-06-2018 door

Prima doorreisplek richting Banff. Schitterende ijssalon. Simpel maar goed sanitair. Klein winkeltje, ‘s morgens gratis koffie en ‘s middags gratis popcorn.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 23-06-2017 door

Erg leuke camping. Vriendelijke mensen, prima plekken, 's ochtends mogelijkheid om (gratis) koffie/thee te komen drinken, hele gave Ark waar eigenaren deels zelf in wonen en deels beschikbaar is als frozen yoghurt station. Heeeeeel lekker! Absoluut een aanrader. Prima op de route ook.

Kosten per nacht: $36

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan