Okanagan Lake Provincial Park Summerland, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Okanagan Lake Provincial Park
Okanagan Lake Provincial Park 432
V0H Summerland
Canada

GPS-locatie:
49.689650121, -119.729933742

Telefoonnummer:
250 548-0076

Website:
Bezoek

E-mailadres:
info@campokanagan.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten

Overige faciliteiten

  • Toiletten

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-09-2019 door

De camping was vol, maar we hadden (op advies) deze gereserveerd. Betrekkelijk kleine plaatsen, naast elkaar. De camping ligt aan het Okanagan meer. Goede voorzieningen. Wij hadden mooi weer, er is volop gelegenheid om te zwemmen. Kelowna ligt ca. 20 km verder.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 31-08-2018 door

Betreft camping North! Vriendelijke ontvangst. Er was slechts 1 plek vrij, en wat voor één! Nummer 62, zeer royaal met uitzicht op het meer. Op de verschillende terrassen een gebouwtje met wc's en wastafels. Douche (gratis) alleen in het onderste toiletgebouw. Dat is van bovenaf een heel end maar vanaf onze plaats goed te doen.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 10-07-2018 door

nette campsite aan de oever van het meer, maar weinig privacy. goede sanitaire voorzieningen met warm stromend water. speelveld voor kinderen. Wel wat geluid van de hoger gelegen highway. Prima voor een nacht

Kosten per nacht: $41.3

Bezocht op 29-05-2018 door

Wij hadden een mooi plekje op de noordelijke campground aan het meer. Geen stroom, wel douches. Brandhout voor 8 dollar per stapel te koop. Water moest hier minimaal 2 minuten gekookt worden.

Kosten per nacht: $41

door op 21-06-2014

Wij stonden op de North campground. Ruimte plekken met redelijk veel privacy. Locatie doet Frans aan, heerlijk! Nette toiletten en douches (maar die zijn wel erg ver weg). Geen elektra. Zorg dat je een plek kies weg van de weg, anders hoor je de auto's de hele tijd.

door op 01-08-2013

Er zijn twee campgrounds, liggen beide aan het meer. Mooie ruime plekken. veel reserveringen, waardoor first come first serve plekken gering zijn. Erg goede sanitaire voorzieningen, weinig electra plekken. Prima tussenstop op weg naar Glacier en Yoho.

door op 16-07-2010

Eenvoudig maar erg schoon. Sublieme ligging. Vraag een plaats zo dicht mogelijk een het meer, d.w.z. zo ver mogelijk van de weg.

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!