Lac Monroe La Macaza, Québec

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lac Monroe
Parc du Mont Tremblant
J0T 1R0 La Macaza
Canada

GPS-locatie:
46.326898465, -74.500356292

Website:
Www.sepaq.com

Aanvullende informatie:

Zie website


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-07-2019 door

Vanwege het hoogseizoen hebben wij de campings van te voren geboekt. Het is soms een gokje maar met de reviews hier kom je een heel eind. En je komt op plaatsen waar je anders waarschijnlijk niet zou komen. Zo ook deze camping. Mooie camping, vermijd alleen de pull trough sites aan het begin van de camping als je dat niet nodig hebt. Alle faciliteiten die je nodig hebt en toch midden in de natuur. Dichtbij een verhuurstation voor kano’s en fietsen.

Bezocht op 24-06-2019 door

2 nachten gestaan, in totaal 135,84 incl. park entree van Parc du Mont Tremblant. Eerste aankoop een dure spray tegen stekend ongedierte! Helaas, niet afdoende. Nagenoeg de hele reis langs de St. Lawrence daar last van gehad. Tip gekregen: een fleecedeken met zebraprint. Schijnt door de kleuren of de vorm af te leiden. Mooi park, watervallen opgezocht, gewandeld en aan het water vertoefd. 2 nachten is zeker aan te raden.

Kosten per nacht: $43.85

Bezocht op 17-08-2018 door

Prachtige ruime plekken op camping Lac Monroe van National Parc Mont Tremblant ( www.sepaq.com), voor RV met volledige hook-up. Gevestigd an het begin van Lac Monroe in bos vol herten, eekhoorns met electra,water en riool afvoer. Redelijk schoon sanitair, klein prachtig strandje met zwemmogelijkheid aan zuidzijde van de camping ( neem bv nr 38 ) aan petit Lac Monroe. Vlakbij de camping goede faciliteiten ( 500 meter) , servicecenter met winkel,fiets en kanoverhuur, daardoor wel druk, maar het was weekend en hoogseizoen. Op de camping in bos zeer rustig. Erg de moeite waard om te wandelen , fietsen en kanoën.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan