Hallo vanuit Wells Grey Park!

Door Hans en Judith - A long time ago Hoi Allemaal!

Eindelijk een internetplek gevonden dus snel even gestopt om een berichtje te plaatsen. We zijn nu 4 dagen onderweg, en het voelt al veel langer. Hans is al helemaal aan de camper gewend, en hij rijdt ermee alsof het zijn eigen Volvo is. Best wel knap, want het is een echt groot ding. Maar wat zijn we blij met dat ding, echt superluxe! We hebben al veel gezien. De eerste dag was gewoon Vancouver uit zien te komen, wat allemaal goed ging, maar best wel ff stressen was, en een doorgangscamping. Daarna begon het mooois..... Langs de Frazier Rivier zijn we gereden, en dat is een groot canyon, met de weg er naast. Echt erg mooi. De tweede overnachting was een prachtige verrassing. Vlak aan een prachtig meer, en we zagen de mensen met zakken vol vis terug komen uit de bootjes. Het bleek een visserscamping te zijn, waar iedereen op forel aan het vissen was. De volgende door de bergen en een meren gebied gereden.

Prachtige meren weer gezien, en overnacht vlak naast de Thompson River. De camping zijn erg basic hoor, dus we zijn blij met de luxe die we binnen hebben. De volgende dag door naar Wells Gray Park, en daar hebben we ook weer prachtig gekampeerd. Maar het is hier koud ' savonds.... Echt we hebben een groot kampvuur gemaakt, dat moet ook wel, anders hou je het echt niet warm, en ik had 3 sweaters aan...... Hans 2..... We gaan nu zo een extra slaapzak open, want ook ' s nachts is het gewoon echt te koud..... Ik wordt er wakker van!   Nou ja, we hebben het allemaal net gered! En echt, we genieten elke minute die we hier zijn.

En dan nu het grote nieuws, vanochend hebben we onze eerste bereb gezien.n Eentje bleef mooi zitten en hebbne we vanuit de camper (!) goed kunnen bekijken, en de andere schoot weg toen hij ons in de gaten had. Maar ze zitten er echt!!! Verder hebben we een stuk of 5 herten gezien en een kale kop adelaar.

We hebben geluk met het weer. Het is afwisseld bewolkt en zonnig, maar weinig regen. En als de zon schijnt, dan is het ook gelijk erg warm.....

Nu gaan we zo weer boodschappen halen..... Brood, waarschijnlijk steaks.... die zijn hier erg lekker, en de wiskey is op. Wijn is absurd duur, en de wiskey gaat nog wel, dus dan doen we dat maar!
Nou ik stop er ff meee.     De laptop is dood, iets met de batterij ofzo, dus foto kan ik nog niet plaatsen, maar die houden jullie te goed!
Heel veel groetjes van Hans en Judith.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!