4de dag 5 juli 208

Door Anny en Hans van Roozendaal - 05-07-2008 04:41 vanmorgen om 6 uur opgestaan, bakkie koffie genomen, camper gereed gemaakt en zijn gaan rijden, richting San Diego.
Onderweg komen we een grote supermarkt tegen Wal market, en omdat we geen vlees meer hadden stopten we hier, was wel erg vroeg voor 7 uur, maar de winkels waren al lang open.
Helaas hier was er geen vlees te vekrijgenmoesten we anderesupemarkt hebben paar honderd meter verderop.
Wel handveger en blik, aardappelschilmesje gekocht en toen naar de andere supermarkt, wel vlees en kaas gekocht en nog wat andere dingen.
We gaan weer op pad zetten de cruise control op 50 mijl en gaan op ons gemakje richting zee.
onderweg stoppen we nog voor een broodmaaltijd te nemen in de camper bij een parkeerplaats waar je 15 minuten mag staan.
Rond de klok van 2 uur komen we bij de camping aan, en deze was erg vol, met allemaal erg grote vaste staanplaatsen en wat een huizen op wielen zeg pffffffff allemaal erg big.
maar goed dat we gisteren via de mail deze camping hadden gereserveerd, en men was blij verrast dat we het zo hadden gedaan anders was er geenplaats geweest.
De camper vlekkeloos neergezet en aangekoppeld dus was weer stroom en water.
Nu bleek dat de vriezer en de koelkast het niet doet onderweg, en op stroom moeten we het steeds opnieuw inregelen. Dus zalik maandag zijn we toch in LA langs Cruise America gaan om dit euvel te laten verhelpen.
De camping verkend, email gelezen en financieen gecontroleerd, Anny ondertussen het eten al zover klaar gemaakt, toen gaan zwemmen in zwembad met wel erg warm water, maar toch wel lekker om op te frissen.
Temperatuur valt hier erg mee en we kunnen na het eten zelf buiten in de schaduw gaan zitten. De airco kan uit dus zal het vannacht stuk aangenamer zijn om te slapen.
Straks de tom tom instellen om langs de kust naar Los Angeles te gaan naar een camping vlak bij zee waarvan ik net de bevestiging heb binnen gekregen dat we welkom zijn, is wel duur $ 107,- voor 2 dagen, maar hopen dat we dan ook wat hebben.
dus morgen weer een nieuwe dag en kijken wat die ons brengt in de grtoe stad LA.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan