Algonquin Park

Door Dick&Mieke&Michiel - A long time ago Dinsdag 17 augustus

Vanmorgen zijn we vanaf Petawawa naar Dwight gereden, dat is vlakbij Algonquin Park erg mooi met heel veel rivieren en meren. Morgen willen we daar naar toe gaan om te kijken wat we daar allemaal kunnen doen.
De weg hier naar toe was schitterend de omgegeving is heel anders als in de buurt van de familie daar is alles heel vlak.
De camping waar we nu staan heet Algonquin Trails Camping Resort, we blijven hier 3 nachten.
Vanavond willen we weer proberen te bbq-en als het tenminste niet gaat regenen. Vorige week in Kingston hadden we de briketten net heet toen het begon te stortregenen , het kijkt hier nu een beetje donker met een beetje geluk waait het over.

Woensdag 18 augustus

We hebben vanmorgen eerst nog even de boodschappen gedaan en zijn toen naar de ingang van het park gereden en hebben daar een parkeerkaart voor vandaag gekocht.
We hadden besloten om 3 trails gaan te lopen. De eerste trail was Whiskey Rapids en was 2.1 km lang en duurde 1,5 uur. De tweede trail was Hardwood Lookout en was 0.8 km en zou 0.75 uur gaan duren. De derde trial was Peck Lake en was 1.9 km lang en zou 1,5 uur gaan duren. Wij hadden alles sneller gedaan, je kon bij het begin van de trails een boekje meenemen waar op verschillende punten uitgelegd werd wat er te zien was. De paden waren heel smal, soms steil,over boomstronken lopen. Dus wij zullen morgen wel spierpijn hebben schat ik.

Foto van Peck Lake


Foto van een Moose langs de kant van de weg

 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!