Op weg naar Estespark

Door MargreetvanDongenTorman - 24-08-2008 16:17 Zo lieve mensen de laatste impressies. We hebben weer heel wat miles afgelegd. galoperend over de prairie met muziek van de Beatles, het dak open, voelden we ons met  onze gebleekte uitgedroogde haren  een stel overjarige hippies.
Een stop in Cheyenne, waar we weer een Starbuck ontdekte, we zijn dus terug in de "beschaafde" wereld. We bekeken er het oude Governeur's huis. De dame die ons rondleidde vertelde ons veel wederwaardigheden over Wyoming. Open family staat, Rep. veel eerste etc, Eerste lady Gouverneur, eertste natuurpark (Yellowstone) etc.

Daarna reden we naar Loveland, het mekka van de outlets! Inmiddels zijn de hoge servicekosten bij mij verweg gezakt, dus ik was klaar voor de grote slag. maar het viel erg tegen allemaal, Geen fototoestel voor Ko, wel een hip overhemd voor Karel.
Daarna door naar Estespark, dat was een verassing, veel leuker dan Aspan. We zitten nu iets van 55 mile van het vliegveld en blijven hier de laatste 2 nachten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan