Onweer in Bryce

Door Mariëtte en Jan-Willem - 29-09-2008 01:58

Hallo allemaal,

 

Even een berichtje van ons vanuit Bryce Canyon.

Alles gaat geweldig, We zijn vanmiddag aangekomen op de camping bij Bryce Canyon.

Zoals vandeweek al vermeld waren we in Las Vegas gebeleven. Ook wel weer goed om daar weg te gaan. Een dolle boel is het daar.

Een prachtige reis richting Zion. Op een gegeven moment ga je een bochtje om en dan doemen de majestueuze bergen voor je op. Wat is het daar geweldig mooi zeg. Vreselijk ruig, prachtige kleuren en je valt van de ene verbazing in de andere. We hebben daar 2 nachtjes op een camping gestaan. Heerlijk met een zwembad er bij dus dan was met die hoge temperaturen welkom. Vanochtend vanuit Zion via een tunnelroute die we met de camper alleen maar konden nemen als het tegemoetkomend verkeer werd stilgezet. Wat je daarna ook weer te zien krijgt grenst aan het onwaarschijnlijke. En dan moeten we nog zoveel meer moois gaan zien.

Nu in Bryce met de regenjacks aan. Het was heerlijk weer, maar de donkere wolken pakten zich samen en een geweldig onweer vergezeld van een vette bui barstte los. De camper is nu weer schoon.

Het klaart nu weer op en misschien kunnen we nog wat ondernemen. Anders doen we het rustig aan en gaan we morgen gewoon het park in.

Jeetje, zoveel moois in zo'n korte tijd .........

Dikke kus voor iedereen!!!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan