los angeles

Door John en Angelique Boezer - A long time ago We zijn vanuit de grand canyon naar Lake havasu city gereden via een zelf gekozen route hebben we 100 mijl minder gereden dan onze route beschrijving aangaf.

Na aankomst hebben we het geniale plan opgepakt om te gaan lopen naar de londengate bridge, het was maar 40 graden hier en we waren weer eens de enige die gaan lopen met dit weer de gem amerikaan of tourist doet alles met de auto en wij hebben het geweten hoor niet normaal we liepen helemaal leeg!!!!!

Gelijk bij terugkomst een duik in het water genomen en voorgenomen om zoiets niet meer te doen.

De dag daarna naar Palmsprings gereden en wat denk je John werd steeds vrijer in het auto rijden en dacht door wat harder dan toegestaan te rijden vlugger bij een zwembad te komen, helaas werden we aangehouden met 20 mijl te hard op onze teller!!!!!!
Na een lieve glimlach van mij zei de agent ok you 'll get a free pass en hebben we een leuke ervaring opgedaan zonder een bittere nasmaak.

Na palmsprings kwamen we aan in LA onze laatste stop voor we weer terug MOETEN!!!!!!!!
gelijk doorgereden naar Malibu(super), en Santa Monica met zijn beroemde pier waar we in het reuzenrad zijn geweest saampjes.
Omdat LA zo groot en druk is hebben we besloten om vandaag met een tour langs alle bezienswaardigheden te gaan omdat je je auto niet fatsoenlijk kwijt kunt hier zo hebben we venice beach, rodeo drive ,hollywood met de walk of fame staples center,china town,music hall en kodak centre, farmers market enz gezien sommige dingen gingen wel heel vlug maar meer tijd hebben we helaas niet meer hier.

Voor ons konden er nog wel 2 dagen extra LA bij maar duty calls!!!
Helaas geen tijd gehad om lekker te shoppen voor mezelf en onze neefjes en nichtjes maar heb wel kleinigheidjes gekocht(lees toeristen souveniers), maar met 406 foto's en 2788 mijl op de teller(4487 km) is dat ook niet gek natuurlijk.

Kortom een SUPER VAKANTIE gehad.

john en ali going home!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan