Scottsdale

Door kortstee - A long time ago Vandaag is het zaterdag 17/7 en zijn we voor de tweede dag in Scottsdale. De reis hiernaartoe ging goed, landschap was wel heel apart. Bij vertrek uit Palm Springs ga je al zo ongeveer de woestijn in, en dat blijft het uitzicht voor ongeveer 250 km, alles heel droog, bergen en  dorre vlaktes. Wel imposant om te zien.
Dus gisteren verder niet veel gedaan, even zwembad in en lekker gegeten in de Cowboy Ciao!
Vanochtend om 10.30 vertrokken en hier in een park gekeken, Phoenix Mountains Park en Recreations Area. Het is een echt bergachtige omgeving, ligt eigenlijk midden in de stad. En het is er erg warm en droog. Maar we zagen zelfs mensen wandelen, met rugzakken, dus die maken misschien een hele dagtocht. En zelfs nog twee joggers, je houdt het niet voor mogelijk met deze hitte!
Dus niet zo land daar geweest, we hebben de koelte van een winkelcentrum opgezocht. De Scottsdale Fashion Square is een heel groot overdekt en airconditioned shopping gebied. Dus Steven en Marlou konden hun favoriete merken/winkels gaan bekijken. Was leuk.
Nu is het 16.00 uur en gaan we lekker het zwembad opzoeken.
Morgen gaan we op tijd op pad, dan komen we uiteindelijk bij de Grand Canyon, maar onderweg moet het bij Sedona ook erg mooi zijn, dus daar willen we een stop inlassen. En dan zitten we ongeveer 6 dagen midden in de natuur, we zijn heel benieuwd!
groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!