Van Monterey naar Mariposa

Door Familie Van de Lustgraaf - A long time ago

 

Vanochtend hebben we met zijn vijven op de kamer zitten ontbijten. Na de schrik van gisteren avond hebben we toch nog goed geslapen. Marcel had gisteren avond laat zijn creditcard laten liggen in Carmel bij het restaurant met een aardige eigenaar die voor fish en chips zorgde. Na thuiskomst gisterenavond laat, ontdekte we dat we de pas waren vergeten. Direct gebeld, ze hadden hem gevonden, Marcel nog de auto in en na een uur kwam hij dapper weer terug met pas in de hand, wat een geluk!.

Nadat we voor het eerst hadden getankt, is wel even wennen, zijn we naar Mariposa gereden. Mooie route van ongeveer 4,5 uur. Tijdens deze route hebben we droogte, heuvels, bergen, meren, armoede en kleine dorpjes gezien. Inmiddels liep de temperatuur ook aardig op naar de 30 graden. Vroeg in de middag aangekomen in Mariposa, ingecheckt en daarna weer direct de auto in om naar Yosemite park te gaan. Dit was wel nog een uur rijden, door de bergen. Yosemite is een erg mooi park met watervallen, ruige natuur en mooie ruige rivieren. Deze watervallen zie je niet in Europa laat staan in Nederland. De kinderen zijn lekker aan het zwemmen in he zwembad bij het hotel, jawel een zwembad bij het hotel!.

Morgen gaan we een ander deel van het park bekijken met nieuwe uitzichten en de echte grote bomen. 

Reacties

Jan,Corrie&Niek A long time ago

Wat zullen jullie geschrokken zijn. Verbaasd ons dat daar ook (nog) armoede is. Wat heerlijk een zwembad met 30 graden. Zitten al op foto's te wachten. Veel plezier in het park en bedankt voor de gezellige reisverslagen. Groetjes en liefs van ons.

klaas A long time ago

VRIENDEN,IK ZOEK HET FOTOALBUM? DOE IK IETS NIET GOED?
KLAAS

Jan en Bianca A long time ago

Familie!!!! inderdaad waar zijn de foto's. Zoals jullie merken kunnen we hotspotten. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk gelukt.
Kunnen nu weer jullie reisverslagen lezen. Veel plezier nog in de Sun. Wij zitten in de voortent en het regent!!
Tot horens maar weer.
Jan,Bianca, Kim en Amy

Familie Van de Lustgraaf A long time ago

We gaan een poging doe om foto's te plaatsen maar dat is nog niet gelukt.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!