Een dagje Las Vegas

Door Familie Van de Lustgraaf - A long time ago

Vanochtend en een deel van de middag in Las Vegas op de STRIP rond gelopen in verschillende hotels. Dit hebben we gedaan om sfeer te proeven. Dat hebben we ook geweten. Wat een drukte, overal lawaai, vel gokkasten en overal winkels waar je van alles kunt kopen. Las Vegas is echt een stad vol commercie; hoe geef je zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld uit. Het is wel een belevenis om de stad een keer me te maken en te zien wat een drukte dit oplevert in zo'n stad. Recessie kennen ze hier niet!

Vanmiddag op zoek geweest naar een supermarkt, dit is uiteindelijk gelukt. Hier wat zaken voor morgen vroeg gekocht zodat we niet per se in het hotel hoeven te eten. Evert Jan en de meiden zijn nog even in het zwembad geweest en vanavond gaan we nog even naar Las Vegas om bij het Ceasar Palace nog even te kijken. Daarna naar bed en morgen op naar Bryce Canyon voor twee nachten.

Reacties

Jan, Corrie&Niek A long time ago

Hallo allemaal.
Wat leuk dat jullie zo'n mooie show hebben gezien. Sowieso wat een belevenis Las Vegas!. Zijn jullie een keer in Amerika breekt er daar een hittegolf uit volgens het nieuws hier. Maar dat zullen jullie zelf al ondervonden hebben. Bedankt voor de leuke stukjes en goed smeren en drinken. Groetjes van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!