Van sneeuw naar woestijn.......

Door Familie Van de Lustgraaf - A long time ago

Vanochtend vroeg opgestaan, 615 uur. Koffers weer ingepakt, lekker met zijn vijven wezen ontbijten en daarna weer de auto in op naar Death Valley. Onze route liep door het Yosemite park via de Tioga Pas naar Death Valley. Dit betekende veel klimmen in de bergen en veel dalen wat niet iedereen prettig vond. We hebben bij de Tioga Pass vergezichten gezien die ontzettend mooi zijn, meren in de bergen en vele mooie bossen. We zijn ook nog in de sneeuw geweest want uiteindelijk zaten we zo'n 3500 meter boven NAP. Daarna doorgereden over grote highways waar je bijna niemand zag veel vergezichten en aan beide zijden bergen/rotsen. Dit kun je je niet voorstellen maar dit is het echte Amerika (denken wij). Af en toe kom je een dorpje tegen en daar wonen dan mensen. Na een behoorlijke lange reis al kwamen we aan het het park van Death Valley. Ook hier is het dalen en stijgen want je gaat van 3000 meter naar 500 meter op en neer. Hier hebben we de echte woestijn ervaren met meer dan 45 graden. Alleen maar stenen, rotsen en zand. Ongelooflijk zo mooi om dat te zien. Moesten wel p de auto letten want het werd nogal warm dus hebben we de airco even uitgezet. Toen werd het wel heel erg warm.  Nadat we midden in de woestijn zaten verschijnt er in een keer een optrekje (hotel etc.) Dit plekje draagt de naam Stove Well Pipes. Dit is alleen een mogelijkheid om te overnachten, te eten en ja ze hebben zelfs een zwembadje. De kamers zijn allen met airco en goed uitgerust, prima grootte en goede bedden. Kortom we hebben het weer goed getroffen in deze warmte van meer dan 50 graden. Speciaal voor Klaas: morgen gaan we naar Las Vegas en blijven daar 2 nachten.

Reacties

thea en klaas A long time ago

Tja wat zal ik zeggen betreffende Las Vegas. Door het gokken ben ik tenslotte rijk geworden,en kan daarom een zo,n mooie villa in de van limburgstirumstr.wonen.Wij hopen jullie t.z.t.weer in gezondheid te mogen begroeten!
FOTO,S ZIJN FORMIDABEL DOORGAAN ZEER GESLAAGD. KLAAS
EN THEA SLAAPT!!!!!!!!!!!!!

MArcel van der Lustgraaf A long time ago

Klaas,

Je komt toch geen slaap tekort? Als je midden in de nacht berichten aan het plaatsen bent? We zitten in Las Vegas, erg warm, goed hotel en gaan zo naar de STRIP! Zie op internet wat de STRIP is.......

klaas A long time ago

Marcel, zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik aan 6 uur slaap voldoende, daarom is het ook zo prettig om in de nacht te mailen, rust en nogeens rust wat moet je nog meer! de informatie betreffende Amerika is helder en duidelijk, bijzonder goed geschreven. Tot schrijfs, klaas.

Marcel van der Lustgraaf A long time ago

Klaas,
het doet me goed dat je ons zo intensief volgt. Vandaag gaan we alle hotels endus casino's in Las Vegas bezoeken. Wellicht komen we vanavond als rijke mensen weer naar Nederland.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!