arches moab

Door J. Lubbers - 04-08-2012 05:58

Na monument valley te hebben verlaten zijn we 2 dagen in moab. Hier op programma om de arches te bekijken. We beginnen de 1e dag echter iets anders dan gedacht. Op onze weg omhoog kwam onze buitenspiegel in aanraking met de buitenspiegel van een tegenligger. Ook een camper. Op de foto van onze camper kun je wel zien dat deze aardig buiten de auto uitsteekt en de wegen waren hier niet breed. Het was gelukkig alleen maar een behoorlijke schrik. Allen ongedeerd en na de nodige papperassen onder begeleiding van een vrouwelijke ranger(die zijn de polities in de nationale parken) richting camping en wachten op de monteur voor een nieuwe spiegel. Deze dag dus op de camping doorgebracht. Uitgerust en vroeg vandaag onze trip hervat.Er moest weer wat worden ingehaald. Hetzelfde traject opnieuw maar nu goed. Prachtige arches gezien onder andere de landscape arch.Daarna het middag programma  richting canyonland. Gedeelte island in the sky. Hier ook 2 uitzichtpunten opgezocht. Veel vergezichten en hoog,zeer hoog. Voldaan richting camping en genoten van een corona. Morgen vertrekken we naar capitol reef. Jullie horen.

Reacties

Anneke 04-08-2012 15:42 {{button-8730}}

Wa it breet hat, lit it breet hingje.... Wat een lullig gedoe met die spiegel.... jammer maar gelukkig goed opgelost. Verder dus met de andere sensationele verhalen! Wat een avontuur!!
Is het allemaal te bevatten en op te slaan?? Maar veel schrijven en fotograferen zeker.
Groeten van Murk en Jelly.
Ze hebben de zorg voor de katten en vis overgenomen. Allen in goede gezondheid en blijdschap....
Dikke tút.

Tineke 06-08-2012 14:22 {{button-8878}}

Wij komen net terug van vakantie en ik heb dus nu pas jullie verslagen gelezen en gezien : indrukwekkend ! Hele leuke foto's. Wat een fantasties land en wat een avontuur zo'n reis. Ga maar lekker door met genieten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan