Page Lake Powell

Door H.G. Hollink - A long time ago

Vanmorgen bij het opstaan bleek het bewolkt te zijn. Dat vinden we helemaal niet erg, want het is veel minder warm gelukkig. Lekker rustig aangedaan. De bedoeling was om vanmorgen naar de Antelope Canyon te gaan en s’ middags naar de horse shoeband. Omdat je voor het mooiste effect zon nodig hebt bij de Antilope Canyon, zijn we maar eerst naar de horse shoeband gegaan. Zo gauw als het kan zal ik een foto erbij doen, dan kunnen jullie zien hoe geweldig mooi dit is. Het was wel even klimmen , maar dan heb je ook wat. We keken onze ogen uit. Heel veel foto’s gemaakt. We zagen beneden mensen op een soort vlot de colorado rivier rondom (de rots die de vorm heeft van …uiteraard een hoefijzer )afvaren en waren eigenlijk wel een beetje jaloers. Hoe gaaf is dat. Toen we uitgekeken en moe van het klimmen waren ging de reis in goed overlegJ richting de Subway. Het bleef bewolkt en daarom hebben we de plannen bij gesteld. We hebben boodschappen gehaald en bij de Glen canyon gekeken. Dat is een waterkrachtcentrale bij het meer van Lake Powell. Wereld beroemd, het stond zelfs in het aardrijkskunde boek van Marloes vroeger :) Verder lekker op de camping gebleven. Vanavond na het eten ( Amerikaanse lasagnette ) zijn Herman en ik nog even naar het meer gewandeld. Op het meer liggen heel veel boten die als hotel dienst doen. Er zijn trouwens op de camping ook veel mensen die een boot bij zich hebben. Het is hier heel erg gericht op de watersport. Helaas zat een mooie zonsondergang er niet in vandaag, want het is bewolkt gebleven. Al met al was het een lekker relaxed dagje. Morgen gaat de reis naar Bryce. Daar verheugen Herman en ik ons eigenlijk het meeste op. De vorige keer was dat echt voor ons het hoogtepunt van de reis. Hopelijk gaat het nu niet tegen vallen. Weer lekker voor de RV vanavond. Op deze camping zitten veel buitenlanders en dus zit iedereen hier buiten. Gezellig al die vreemde talen om je heen. De  Amerikanen zitten vaak massaal binnen voor hun tv.Ik ga stoppen, want Marloes kan me wel achter de laptop wegkijken haha.

Reacties

Cor en Ivonne A long time ago

Wat leuk dat jullie weer wat van jullie laten horen. We worden gewoon meegenomen in jullie verhalen. SUPER!!
Vandaag is het hier ook bewolkt en veel regen, zelf wel een beetje fris, nar wat we de afgelopen dagen ook gehad hebben. Iedereen de goede "wandel" schoenen bij zich voor de mooie tripjes die jullie maken.
Heel veel plezieren vooral morgen bij Bryce.

gerrit en marjan A long time ago

Hoi hoi, wat leuk om het allemaal weer te volgen.
We hadden die onschuldige gezichten van jullie wel eens willen zien bij de aanhouding door de politie!
Veel plezier verder.

Geertruida A long time ago

Erg leuk om jullie belevenissen te volgen. Via deze manier lijkt het er een beetje op dat we er ook bij zijn!
Wel erg fijn te lezen dat jullie weer voorzien zijn van schone onderbroeken zodat jullie weer rustig de reis kunnen voort zetten ;-)
Benieuwd wat jullie nog verder zullen beleven. Fijne reis verder en tot schrijfs!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!