RV inleveren!

Door H.G. Hollink - A long time ago Vanmorgen om 7.15 uur ging de wekker. We moeten uiterlijk om 10.30 uur bij de RV verhuur zijn, omdat we graag van de gratis shuttlebus gebruik willen maken, naar het vliegveld. Van het vliegveld worden we dan opgehaald door de shuttlebus van het hotel. We logeren nog 1 nacht in La. Eigenlijk is het een een nachtje, want we moeten tegen 4.30 uur op Lax zijn waar we dan om 7.30 uur vertrekken. De tussenstop is in Washington en als we tijd hebben gaan we nog even een bakkie doen bij De Obamas haha. Eerst was het vanmorgen toch weer racen. Hoe we alles mee gaan krijgen morgen? Uiteraard was er een file in Malibu. Het is echt ongelooflijk hoe druk het in LA is ,vijf baans wegen en alles gaat links en rechts aan je voorbij. De blik op oneindig en dan gaat het net. Echt net op tijd kwamen we bij campingworld het terrein op rijden. De schade aan de spiegel viel mee, 85 dollar, ongeveer €60. Verder waren er geen klachten en konden we vertrekken met nog een heleboel andere reizigers. Onze koffers werden in het busje geladen en net toen we ons zaten af te vragen hoe we in hemelsnaam er allemaal in moesten passen, kwam een grote limousine aangereden en jawel, wij mochten daar in. Hoe decadent wil je het hebben. We kwamen niet meer bij, echt zo gaaf. Het zat echter voor geen meter, met onze lange benen. Ben blij dat ik geen VIP ben, want dan moet je er ook nog in gala jurk in haha. Wel lachen toen we bij LAX aankwamen. Je zag iedereen kijken en dan stapt daar gewoon de familie Holink uit :) Toen kwamen we weer met beide benen op de grond en zijn we in een gewone ordinaire bus naar het hotel gebracht. Vanavond vroeg de bedjes in, is de bedoeling. Dan eindelijk weer naar huis. Het lijkt wel of we maanden weg zijn geweest. We kunnen weer terugkijken op een GEWELDIGE vakantie, ook erg leuk om weer met het hele gezin de vakantie te vieren.Iedereen hartstikke bedankt voor de leuke reacties, we keken er elke keer weer naar uit. Tot snel allemaal!!!! Groetjes Herman, Annet, Tim en Marloes!

Reacties

Geertruida A long time ago

Als jullie dit lezen zijn jullie alweer terug in Nederland. Ik hoop dat de terugreis geheel zonder problemen zal verlopen.
De terugreis hier in Nederland zal wel niet in een limousine plaatsvinden, helaas?
Bedankt dat jullie ons weer deelgenoot hebben gemaakt van jullie reis naar Amerika. Hoop dat jullie weer snel aan het Nederlandse ritme gewend zijn.
Binnenkort tijd voor een kopje koffie!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!