Dag 15

Door J.P.R. Wagner - 18-06-2014 15:18

dag 15
Vandaag om 7 uur opgestaan om afscheid te nemen van Jon die om 7:45 naar zijn werk ging en van Nina die om 8 uur door de schoolbus werd opgehaald. Helen ging op 8.45 de deur uit en Anna bleef thuis omdat ze al klaar is met school. We zijn rond 9 uur vertrokken riching Bangor.
Bij de grens van Canada naar Amerika moesten we toch even aan de kant zodat ze even goed de paspoorten konden controleren. Gelukkig was het niet nodig dat ze in de camper moesten kijken.
Na een ritje van 2 uur over een bijna lege high way was het tijd voor wat shoppen in the Bangor Mall. Op maandag morgen was het hier lekker rustig. We hebben lekker pasta gegeten in een van de restaurants in het winkel centrum. Bij Sears heb ik een Levi Strauss spijkerbroek gekocht.
Bij Wallmart heb ik nog wat Mequirs vloeibare speciale wax gekocht. Die hier een stuk goedkoper is dan in Nederland.
Na 1.30 uur rijden op  highway en over gloeiende wegen in het binnenland kwamen we aan op Green Valley Campground.http://www.greenvalleycampground.us/index.html

Mooi gelegen aan een meer. We hadden een mooie plek vlakbij de uitgebreide speelplaats voor Simon. Het sanitair was helaas van het type houtje touwtje maar gelukkig hadden we een wc en douche in de RV.

Reacties

Jon' Fulljames 18-06-2014 15:23

I hope you didn't have too much of a hard time at the border into the USA, but am glad you found the things you needed at Bangor.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan