Camper ophalen en de Rockys

Door Aem van Terheijden - A long time ago

Na een lekere nacht geslapen te hebben weer vroeg wakker en lekker even een frisse douche naar de ontbijtzaal deze was klijn maar het zag er goed uit dus ff lekker van profiteren en lekker gegeten. Uitchecken en taxi laten komen deze was er best snel. De man zag ons met al die koffers aankomen en zag de bui al hangen, grote auto wijnig plek voor de koffers, na wat geztuntel van die man heb ik hem toch maar geholpen en het paste wat beter de klep kon dicht een koffer op de voorstoel en wij met 4 achterin na een kort ritje naar de camperverhuurder daar stond onze camper al klaar haast een nieuwe. Na afhandelen van het het papierwerk de uitleg gehad en op daar gaan we op naar een Wallmarkt bootschappen doen.

En nu gaat het echt beginnen op naar onze eerste stop in  Grant Lake daar de eerste nacht al geboekt op camping El Creek. Het was een mooie rit door de bergen van 185 km. Daar aangekomen ons in geschreven en en naar ons plekje gegaan de camper aangesloten en de zijkant uitgeschoven. Ons Nan heeft een heerlijk soepje gemaakt en spagettie en wij nattuurlijk allles netjes opgegeten. We wilden nog naar Grand Lake lopen maar ik was best moe van de reis en lekker in slaap gevallen, dus maar niet meer naar het stadje gegaan. 

Morgen gaan we de trale road rijden een pas door de bergen.

Reacties

Jacqueline A long time ago

Dit klinkt allemaal al gelukkig wat beter

Addie niek A long time ago

He eindelijk wat bericht gelezen van jullie. Het lukte niet,maar dank aan Nancy nu wel. Hoop dat jullie mooie uitzichten heb. Hier is het al een paar dagen regen. Groetjes en geniet met jullie allen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!