Page

Door W. Oosterwijk - A long time ago

Onze trip naar de Antelope Canyon was bijna letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. De avond ervoor had het behoorlijk geregend en tot de middag was de tour gesloten. Wij konden boeken voor 12.30 uur en alleen de Upper Antelope Tour was open de Lower was en bleef gesloten in verband met de gevallen hoeveelheid water.

Wij zijn met de tour de canyon in gegaan en het schouwspel is werkelijk schitterend. Ongelooflijk hoe het water deze rotsen heeft uitgesleten werkelijk schitterend.

Daarna zijn we doorgereden naar de Horseshoe Bend gereden en hebben deze bezocht. De auto hebben wij naast de weg geparkeerd omdat er niet voldoende parkeerruimte was. Dan denk je dat het er giga druk is maar dat valt reuze mee, de parkeerplaats is gewoon klein. Aangekomenheb je een adembenemend mooi uitzicht over e Horseshoe Bend  Er zijn geen hekken of andere voorzorgsmaatregelen getroffen dus je kunt heerlijk op de rand gaan zitten en genieten van het uitzicht, wat we dan ook hebben gedaan.

Tot slot gaan we vanavond in Page naar Lake Powel en kijken wat daar te zien en te doen valt. Lake Powel bezocht en ook dit was weer geen tegenvaller Daarna gegeten in Page bij Big Johns Texas Bbq, heerlijk Bbq vlees vers van de Bbq en ook nog echte country muziek gezellig.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!