New Orleans dag 2

Door - 08-06-2016 23:04

Hoi allemaal,

En toen was het zover onze 2de Segway toer door New Orleans. Ondanks dat wij al ervaren segway rijders zijn, kregen wij toch de uitleg. Hierbij te vermelden  dat de wegen hier wat slechter zijn de in Washington "it was al bumping ride but fun"

De tour highlights zijn natuurlijk Bourbonstreet deze straat is vol met bars eettentjes en jawel Sexshops en stripclubs geweldig deze clubs hebben vaak een bord met de tekst "hee joh het zijn maar tietjes" hahaha.

 Hierna gingen we naar de normale buurt the Treme hier wonen de normale werkende mensen, zo liet onze gids Cathy ook haar huisje zien. Cool toch. Wat een aanrader is buiten Bourbonstreet is de French Quarter supergaaf architectuur en vanuit  hier gingen wij naar de Louis Armstrong park. Hier wordt gratis jazz gespeeld van 16.00 uur tot 20.00 uur door lokale jazzmusici. 

Het leuke van deze tour is dat ze ons wees op de Frenchmanstreet dit valt buiten het uitgesproken  gebied van de toeristen. Cathy zei al loop door de toeristische attractie Bourbonstreet maar loop gelijk door naar Frenchmanstreet, hier zijn pas de leuke bars met goede jazzmusici. Dit hebben wij natuurlijk op onze harde schijf gezet en zullen vanavond een kroegentocht gaan houden hik proost hihihi. 

Wij hebben geluk gehad met Cathy onze groep bestond maar uit 4 man bijna een privétoer. Wij reden langs een zaak ik zou er  geen stuiver voor geven. Bleek een huis van Napoleon Bonaparte te zijn die omgebouwd is tot een  restaurant. De buitenkant was blehhhh zou er zo voorbij zijn gelopen maar  je kon daar toch lekker eten yummie mijn nieuwe favoriete gerecht is Gumbo. Garnalen in een soort bruine bonensoep met rijst groenten en wat kruiden enzovoorts. 

Vergeet nog wat, zijn ook op de beroemde boven grondse begraafplaats geweest erg indrukwekkend. De eerste  begraafplaats  hier betaal je 20 doller entree dit vond onze gids  belachelijk dus op naar een iets verder  gelegen begraafplaats deze  was gratis en ja wij zijn zûinig zijn echte  Hollanders haha. Nee gekheid  was top.

Wederom een werelddag.

Nu terug naar hotel blog schrijven foto's uploaden ff uitrusten, opfrissen  voor onze kroegentocht  in Frenchmanstreet. 

Tot morgen lievekijkbuiskinders 

Groetjes,

Theo en Louise 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

nando 08-06-2016 23:13 {{button-39434}}

Dat is weer wat anders dan een bruine boterham met kaas of broodje gezond bij subway !!! Geniet ervan ;)

Louise 08-06-2016 23:21 {{button-39435}}

Hahahha inderdaad Nando.

Els 09-06-2016 19:10 {{button-39459}}

Jongens zuipse veel plezier

Sonja 14-06-2016 10:56 {{button-39598}}

heerlijk lijkt me dat, slenteren langs allerlei muziekstijlen.....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan