Not the highway but the byway!

Door Carla en Riemer - Here we go again! - 06-09-2016 00:35

Vanmorgen al vroeg vertrokken want we hadden zo'n 500 km te rijden voor we in het stadje Asheville zouden arriveren. We zouden via de highway maar gelukkig hadden we ons bedacht en zijn gaan toeren via de Byway! En wat een geweldige keuze is dat geweest!

Door de strenge gelimiteerde snelheid keutel je eigenlijk van town to town, iets waar wij totaal geen moeite mee hadden. Sterker nog, dit was genieten geblazen! Elk huisje heeft een veranda en natuurlijk de Amerikaanse vlag dag en nacht in top. Brede wegen, uitgestrekte landschappen, kortom.....ruimte! Zo ontzettend het Amerika waar wij naar opzoek waren. We kunnen nu eigenlijk wel naar huis maar dat gaan we lekker niet doen! 

Morgen gaat onze reis verder naar Gatlinburg, uiteindelijk maar twee uurtjes rijden. Onderweg brengen we o.a. een bezoek aan het Cherokee museum. Zin in.

Reacties

miranda 06-09-2016 07:19 {{button-42450}}

..prachtige foto's. En inderdaad...voor ons; net als in de film. Kunnen we ons ook een beetje wanen in Amerika....;) Heerlijk om zo rond te rijden. Blijf genieten! Groetjes uut Hallingen.

Ruurdje Bootsma 06-09-2016 12:34 {{button-42458}}

Veel plezier op jullie bijzondere reis.

Bert 06-09-2016 12:51 {{button-42459}}

Hoi hoi nou nou het zijn inderdaad prachtige foto's en wat je beschrijft ook kennen we hier alleen maar van films en tv je zou er verliefd op worden geweldig gewoon en fijn ook dat jullie het zo naar jullie zin hebben heerlijk toch en de foto van de gitaarwinkel waar jullie geweest zijn dat vond Riemer wel geweldig denk ik zo nou nu op naar Gatlinburg en het Cherokee museum zal ook wel een prachtig iets zijn we gaan het weer volgen Carla nou het is hier nu op dit moment bijna 13.00 uur dus ik denk dat het bij jullie nu een uur of 4 in de nacht is nou lekker verder genieten groetjes weer doeggggggggggggg
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan