Dag 22 Los Angeles

Door E&J - 18-06-2017 06:27

Een rustige start van de dag, want we hoefden we niet zo ver te rijden naar LA.
Op de camping Fairplex voor 2 nachten geboekt. Hier sta je echt vlak naast elkaar.

Met de Uber taxi naar LA gegaan. We hadden een zeer vriendelijke driver. Hij vertelde over van alles over LA hij is muziekproducent/schrijver en hij heeft een aantal golden hits op zijn naam staan (https://genius.com/artists/John-footman). Voor het chinees theater in Hollywood heeft hij ons afgezet, de "Walk Of Fame". In dit deel liggen hand-, voetafdrukken en tekeningen in beton van beroemdheden, zoals Eddy Murphy, Michael Jackson, en vele anderen. Daar wat rondgekeken. De hele Hollywood Boulevard is een drukte van belang. Je wordt door velen aangeklampt om een tour te maken, op de foto te gaan. 

Met de Metro vanaf Vine Street naar Union Station in down town. Indrukwekkend mooi station en plein ervoor.

Naar El Pueblo gewandeld met de fleurige uitstalling van Mexicaanse producten en leuke restaurantjes.

Lekker wat gedronken en toen naar de Walt Disney Concert Hall gewandeld. Dit is een bijzonder bouwwerk. De wandeling door de heuvelachtige straten is niet heel boeiend. Veel brede straten en na elk blok weer wachten voor groen om over te steken. Terug door het park richting de Town Hall, een bijzonder hoog bouwwerk. Op straat ook hier veel "homeless people", langs de weg boven een viaduct lijkt het wel een camping.

Teruggegaan naar El Pueblo, en gegeten in een Mexicaans restaurant, hoe kan het ook anders. 

Weer met een Uber taxi terug naar de camping. Een rit van 45 minuten. De afstanden in LA zijn echt giga, wat een grote, uitgestrekte stad en heel veel verkeer. Met de Metro van Down Town naar Hollywood is al een half uur.

Reacties

Laurens en Willy 20-06-2017 21:56 {{button-45766}}

Net de hele reis bekeken. Wat een overweldigende natuur en prachtige belevenis. Moet een bijzondere ervaring zijn. Opvallend de massaliteit van het toerisme en het bijna dagelijkse "gevecht" om een camperplek. Dat hadden we niet verwacht. Bedankt voor de inkijk en een goede reis terug gewenst. We zien elkaar binnenkort.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan