Denver.

Door Kees en Sandra - A couple of years ago

18 juni.

Na een nacht met onweer en regen zijn we vanochtend rustig aan begonnen. Gisteravond hebben we Baymont Inn voor twee nachten gereserveerd (het hotel waar we de eerste nacht ook hebben gelogeerd). We zitten nu op de 4e etage in een gewone kamer i.p.v. een suite. Maar al gauw groter dan een camper wink.

Onderweg hebben we bij Starbucks een heerlijke cappuccino gedronken en een brownie gegeten. Lekker hoor. Wat hier ook lekker is trouwens, zijn de M en M's caramel. Mmmmmm. Helaas vindt Kees ze ook lekker cheeky. En dat voor iemand die eigenlijk niet van caramel houdt surprise.

Vanmiddag en morgen hebben we de tijd nog aan ons zelf. Maar even kijken wat we nog gaan doen.

In ieder geval koffers goed inpakken zodat we woensdagmorgen rustig richting Cruise America kunnen vertrekken om de camper weer in te leveren. We moeten dan om half 3 op het vliegveld zijn en om half 6 ('s avonds) vliegen we.

Reacties

Yvonne A couple of years ago

Wat een prachtig avontuur. Nu nog even genieten en bijkomen in Denver en dan de grote oversteek back home! See you soon!

Ina ruiter A couple of years ago

Dat bord! Check! Wife in car! 😂😂😂😂, en......als het goed is zijn de m&m’s caramel hier nu ook verkrijgbaar, ze staan steeds op facebook! rustig aan kinders en voor straks goede reis naar huis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!