Denver.

Door Kees en Sandra - 18-06-18 21:21

18 juni.

Na een nacht met onweer en regen zijn we vanochtend rustig aan begonnen. Gisteravond hebben we Baymont Inn voor twee nachten gereserveerd (het hotel waar we de eerste nacht ook hebben gelogeerd). We zitten nu op de 4e etage in een gewone kamer i.p.v. een suite. Maar al gauw groter dan een camper wink.

Onderweg hebben we bij Starbucks een heerlijke cappuccino gedronken en een brownie gegeten. Lekker hoor. Wat hier ook lekker is trouwens, zijn de M en M's caramel. Mmmmmm. Helaas vindt Kees ze ook lekker cheeky. En dat voor iemand die eigenlijk niet van caramel houdt surprise.

Vanmiddag en morgen hebben we de tijd nog aan ons zelf. Maar even kijken wat we nog gaan doen.

In ieder geval koffers goed inpakken zodat we woensdagmorgen rustig richting Cruise America kunnen vertrekken om de camper weer in te leveren. We moeten dan om half 3 op het vliegveld zijn en om half 6 ('s avonds) vliegen we.

Reacties

Yvonne 19-06-18 08:01

Wat een prachtig avontuur. Nu nog even genieten en bijkomen in Denver en dan de grote oversteek back home! See you soon!

Ina ruiter 19-06-18 10:28

Dat bord! Check! Wife in car! 😂😂😂😂, en......als het goed is zijn de m&m’s caramel hier nu ook verkrijgbaar, ze staan steeds op facebook! rustig aan kinders en voor straks goede reis naar huis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie