Lisa Huis in 't Veld

Lisa raakte tijdens haar eerste Amerika-reis verknocht aan de schitterende natuur en vertoeft sindsdien enkele weken per jaar aan de overzijde van de Atlantische Oceaan. Haar ontdekkingen lees je in de blogs die ze voor Tioga Tours schrijft.

Lisa

Blogs van Lisa Huis in 't Veld

Top 5 bezienswaardigheden Yosemite National Park

Mon 20 Nov 2017 16:00

Yosemite National Park is een park dat bijna nooit ontbreekt in rondreizen door Zuidwest-Amerika. En dat is niet voor niets. In deze blog lees je alles wat je moet weten over Yosemite National Park, inclusief 5 bezienswaardigheden die je niet mag missen.

Reis in beeld: Western Canada & Alaska-cruise

Sat 4 Nov 2017 9:00

De hoogtepunten van West-Canada per auto of camper, gecombineerd met een cruise langs de mooiste plekken van Alaska! Je reis begint in Calgary. Hier haal je je auto of camper op voor een roadtrip dwars door de Rocky Mountains. In Vancouver lever je je huurvoertuig weer in en ga je aan boord van de Holland America Line. In deze blog zie je de hoogtepunten van deze bijzondere combinatiereis.

Top 5 nationale parken in Oost-Canada

Thu 21 Sep 2017 9:00

Bij Oost-Canada denk je waarschijnlijk meteen aan de Niagara Falls en de beroemde steden Toronto, Ottawa en Québec. Maar wist je dat er ook prachtige nationale parken zijn? Laat je verrassen door de schitterende en verrassende natuur van Oost-Canada!

Scenic Drives: Utah Highway 12

Tue 27 Jun 2017 8:37

In Utah ligt een van de mooiste wegen van de VS: Scenic Byway 12 – in de volksmond gewoon Highway 12. Deze tweehonderd kilometer lange weg slingert dwars door bossen, rode rotsen en kale maanlandschappen met diepe kloven. In deze blog laten we je de mooiste bezienswaardigheden zien aan Highway 12, op volgorde van west (Red Canyon/Bryce Canyon) naar oost (Capitol Reef). Gaat jouw route van B

5x Alternatief Arizona

Tue 14 Mar 2017 10:00

De Grand Canyon, Page en Monument Valley zijn echte hotspots in Arizona. Voor de avontuurlijke toerist die het net iets anders wil, is er deze Alternatief Arizona Top 5!

Reis in beeld: Unspoiled Northwest

Sun 5 Feb 2017 9:00

Natuurliefhebbers weten het al lang: Noordwest-Amerika is een verrassend mooie regio vol ruige, ongerepte natuur. Denk aan grillige kustlijnen, vulkanen en uitgestrekte regenwouden. Een fijne bijkomstigheid is dat de noordwestelijke staten Oregon en Washington lang niet zo druk bezocht worden als hun zuiderbuur Californië. Redenen genoeg om dit deel van de VS eens in het zonnetje te zetten

Reis in Beeld: Best of the West

Thu 19 Jan 2017 13:11

Fietsen over de Golden Gate Bridge, een gokje wagen in Vegas, wandelen langs Utahs rode rotsen: dit is misschien wel de allermooiste reis van Amerika. Ga je mee met de populaire rondreis Best of the West? Beste reistijd: april tot en met oktober.

Reis in beeld: Zuidwest-Amerika en Yellowstone

Tue 22 Nov 2016 19:02

Hoe combineer je Zuidwest-Amerika met het indrukwekkende Yellowstone National Park zonder alleen maar achter het stuur te zitten? Dat leggen we je graag uit in deze Reis in beeld. Je maakt een slimme one-way van San Francisco naar Salt Lake City (of andersom). Onderweg bezoek je de hoogtepunten van Zuidwest-Amerika, zoals Yosemite, Grand Canyon en Bryce Canyon. Yellowstone National Park i

Welke bestemming past bij jou?

Thu 29 Sep 2016 9:46

Je bent eruit: de volgende bestemming is Amerika! Maar wáár in Amerika? De Verenigde Staten zijn ontzettend groot. Waar moet je naartoe als je van wandelen houdt en wat is de beste plek voor liefhebbers van musea? Deze blog helpt je bepalen welke regio in Amerika het beste bij jouw reiswensen past.

Top 6 slot canyons in Zuidwest-Amerika

Thu 18 Aug 2016 9:00

Als je door Zuidwest-Amerika reist is het een must: het bezoeken van een slot canyon. Een slot canyon is een smalle kloof die veel dieper is dan dat ie breed is. Ze liggen in droge gebieden en zijn vrijwel allemaal uitgesleten door hevige overstromingen (flash floods). De Amerikaanse staat Utah heeft de grootste concentratie slot canyons ter wereld. Ook in Noord-Arizona liggen prachtige exe

Reis om de wereld in Zwolle:
vogelaar Arjan Dwarshuis, presentaties én 5 campers

Meld je gratis aan