Lisa Huis in 't Veld

Lisa raakte tijdens haar eerste Amerika-reis verknocht aan de schitterende natuur en vertoeft sindsdien enkele weken per jaar aan de overzijde van de Atlantische Oceaan. Haar ontdekkingen lees je in de blogs die ze voor Tioga Tours schrijft.

Lisa

Blogs van Lisa Huis in 't Veld

Vijf gratis attracties in Las Vegas

Wed 18 Dec 2019 8:00

Las Vegas barst van de bezienswaardigheden. Bovendien: dankzij de nieuwe, rechtstreekse KLM-vlucht ben je er al in 10,5 uur en onze speciale Las Vegas Deals regelen de rest. Eenmaal gearriveerd in de City of Lights zul je merken dat je voor sommige attracties moet betalen, zoals het uitzichtplatform in de Stratosphere Tower, de High Roller (het hoogste reuzenrad ter wereld) en de achtbanen

Food & Drinks in Ottawa

Wed 16 Oct 2019 20:04

Een beverstaart eten en dineren in restaurant Gezellig. In Ottawa kan het! Lees snel verder voor onze verzameling leuke adresjes voor Food & Drinks in de Canadese hoofdstad Ottawa.

5x kids in Ottawa

Mon 7 Oct 2019 20:04

De Canadese hoofdstad Ottawa is echt zo'n stad waar je je snel thuis voelt. In de zomer bloeien er talloze tulpen, in de winter schaatsen de locals erop los en fietsen is in opkomst. Dit moet ons Nederlanders toch aanspreken, niet? Daarnaast is het er groen, mooi, gezellig, fietsvriendelijk én kindvriendelijk! In deze blog: leuke activiteiten voor je kids in Ottawa.

6 dagtrips vanuit Washington DC

Fri 20 Sep 2019 10:51

Over de hoofdstad van de VS is veel te vertellen. We schreven al eens blogs over de National Mall met zijn wereldberoemde monumenten en over onverwachte musea. Nu is het tijd voor de prachtige bezienswaardigheden in de omgeving van Washington DC. Bezoek ze tijdens je citytrip of aan het begin van je rondreis door Oost-Amerika. Wist je dat Washington DC ook heel geschikt is voor een stopover

Top 5 bezienswaardigheden Yosemite National Park

Mon 20 Nov 2017 16:00

Yosemite National Park is een park dat bijna nooit ontbreekt in rondreizen door Zuidwest-Amerika. En dat is niet voor niets. In deze blog lees je alles wat je moet weten over Yosemite National Park, inclusief 5 bezienswaardigheden die je niet mag missen.

Reis in beeld: Western Canada & Alaska-cruise

Sat 4 Nov 2017 9:00

De hoogtepunten van West-Canada per auto of camper, gecombineerd met een cruise langs de mooiste plekken van Alaska! Je reis begint in Calgary. Hier haal je je auto of camper op voor een roadtrip dwars door de Rocky Mountains. In Vancouver lever je je huurvoertuig weer in en ga je aan boord van de Holland America Line. In deze blog zie je de hoogtepunten van deze bijzondere combinatiereis.

Top 5 nationale parken in Oost-Canada

Thu 21 Sep 2017 9:00

Bij Oost-Canada denk je waarschijnlijk meteen aan de Niagara Falls en de beroemde steden Toronto, Ottawa en Québec. Maar wist je dat er ook prachtige nationale parken zijn? Laat je verrassen door de schitterende en verrassende natuur van Oost-Canada!

Scenic Drives: Utah Highway 12

Tue 27 Jun 2017 8:37

In Utah ligt een van de mooiste wegen van de VS: Scenic Byway 12 – in de volksmond gewoon Highway 12. Deze tweehonderd kilometer lange weg slingert dwars door bossen, rode rotsen en kale maanlandschappen met diepe kloven. In deze blog laten we je de mooiste bezienswaardigheden zien aan Highway 12, op volgorde van west (Red Canyon/Bryce Canyon) naar oost (Capitol Reef). Gaat jouw route van B

5x Alternatief Arizona

Tue 14 Mar 2017 10:00

De Grand Canyon, Page en Monument Valley zijn echte hotspots in Arizona. Voor de avontuurlijke toerist die het net iets anders wil, is er deze Alternatief Arizona Top 5!

Reis in beeld: Unspoiled Northwest

Sun 5 Feb 2017 9:00

Natuurliefhebbers weten het al lang: Noordwest-Amerika is een verrassend mooie regio vol ruige, ongerepte natuur. Denk aan grillige kustlijnen, vulkanen en uitgestrekte regenwouden. Een fijne bijkomstigheid is dat de noordwestelijke staten Oregon en Washington lang niet zo druk bezocht worden als hun zuiderbuur Californië. Redenen genoeg om dit deel van de VS eens in het zonnetje te zetten

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!