Bourg, Louisiana

Bourg Louisiana Bourg is een kleine gemeenschap in de buurt van Houma. Vanuit Bourg moet je ongeveer een kwartier in noordelijke richting rijden om deze stad te bereiken. In Houma kun je een bezoek brengen aan een van de musea, gericht op de lokale geschiedenis, de plantages of de belangrijke rol die hier is weggelegd voor het water. Vanuit Houma en omgeving vertrekken ook diverse moerastours. Tijdens zo'n 'swamp tour' ga je per airboat door een moerassig gebied. Kijk goed om je heen of je alligators of andere bijzondere dieren ziet! 

Bezienswaardigheden & activiteiten

Mandalay National Wildlife Refuge

Het is vanuit Bourg ongeveer een half uur rijden naar dit natuurgebied. Het Mandalay National Wildlife Refuge bestaat uit zoetwatermoerassen, dijken en kanalen. In het beschermde natuurgebied leven trekvogels, roofvogels, steltlopers en watervogels. Je kunt er vogels kijken, varen, fotograferen en vissen. 

Bezienswaardigheden Bourg Louisiana

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan