Highland's RV Park Bishop, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Highland's RV Park
2275 North Sierra Highway
Bishop California, 93514
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.376006161, -118.414732218

Telefoonnummer:
+1 760-873-7616

Website:
Bezoek

E-mailadres:
highlandsrvpark@hotmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: $ 50 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 02-06-2023 door

Niet al te grote maar RV park maar prima voor een overnachting op doorreis. Voldoende groen en begroeiing op park en sanitaire voorzieningen zijn netjes .

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 20-10-2019 door

Mooie verzorgde 'parkeerplaats' met vlakke plekken en pullthru sites, allemaal full hookup en picknickbank naast de camper. We kwamen na sluitingstijd aan dus hebben een envelopje bij het kantoor opgehaald om onze gegevens en geld in te stoppen, je kunt daar dan tevens kijken wel plekken nog vrij zijn. Sanitair was schoon maar de douchekoppen hangen erg laag en zijn aan vervanging toe, dus (lange) haren wassen was wel even een uitdaging. Onze indruk was dat er veel vaste mensen stonden maar ze waren wel vriendelijk.

Bezocht op 26-07-2018 door

Deze camping gekozen als doorreis van Yosemite, Tiogaroad en dan richting Las Vegas. Vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van de camping en hartelijk welkom geheten door de vele Amerikanen die er zelf staan. Ligt aan de doorgaande weg en is makkelijk te vinden, wel een asfaltcamping. Gelijk even gebruik gemaakt van de drogers en de wasserette. Tegenover de camping een mexicaans restaurant, lekker gegeten!

Bezocht op 22-07-2018 door

Functioneel RV park zonder franje, maar prima om te overnachten op doorreis. Tegenover de camping is een klein en naast de camping een wat groter Mexicaans restaurant. RV park ligt net iets te ver van de stad om naar toe te lopen. Prima en schoon sanitair. Wij hebben bewust gekozen voor deze RV in Bishop i.p.v. Mono of Mammoth Lake i.v.m. de reis afstand de volgende dag.

Bezocht op 27-05-2018 door

Deze camping hadden we niet gereserveerd omdat niet zeker was of we op 27 mei al over de Tioga Pass konden. Dat was gelukkig wel het geval. Wat een mooi route trouwens. We kregen net het laatste plekje dat ze nog beschikbaar hadden. We weten niet zeker of dat mede door het Mule festival kwam dat in dit weekend gehouden werd maar het was dus ook op deze campground dus 'full' in het voorseizoen. De campground is erg netjes en ook de sanitaire voorzieningen zijn prima in orde. Sites zijn full hookup (stroom, water, riolering).

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 30-09-2015 door

Prima praktische plek, maar wel een parkeerplaats-campground. Prima voor doorreis van Yosemite richting Las Vegas. Goede douches, vriendelijk ontvangst. Tegenover restaurantjes, vlakbij grote goede supermarkt met knapperig brood (Vons) en vergeet zeker Erick Schat's Bakkery niet. Wel een gekkenhuis maar sla meteen 6 broden in want zo lekker vind je ze niet meer.

Kosten per nacht: $43

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan