Keough's Hot Springs Bishop, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Keough's Hot Springs
800 Keough Hot Springs Road
Bishop California 93514
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.2541598, -118.3765372

Website:
http://www.keoughshotsprings.com/

Aanvullende informatie:

Directions from the south (Big Pine) From Big Pine drive 7.6 miles North on US-395. Turn Left on Keough Hot Springs Road. Continue straight for .6 miles.

Directions from the north (Bishop) From Bishop drive 7.4 miles South on US-395. Turn Right on Keough Hot Springs Road. Continue straight for .6 miles.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Snackbar
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: $ 45 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 24-07-2023 door

Prima camping, met mooie plaatsen. Full hook up. Prachtig uitzicht op de Sierra Nevada. Geen campingwinkel, dus zorgen dat je vooraf de boodschappen gedaan hebt. Wel een prachtig zwembad en hot springs, die om 18.00 uur dicht gaat. Het is het waard om ruim van te voren aan tekomen, zodat je nog heerlijk kan genieten van het zwembad.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 05-08-2022 door

Tussenstop naar Las Vegas, hier heeft sinds de jaren vijftig de tijd stil gestaan. Aangename plekken met full hookup en als grote attractie het zwembad met bronwater. Groot bad met warm water en een kleiner bad met heet water. Voor 1 nacht als tussenstop beslist een aanrader. Je moet wel van de klassieke stijl houden, je kan het ook ouwe meuk noemen.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 08-08-2019 door

Dit is een camping bij een zwembad dat gevoed wordt door een warm water bron. Let op: voor het zwembad moet apart betaald worden. Het zwembad is ook de centrale plek met een snackbar en de receptie waar ook wat spulletjes verkocht worden. Dit is een ideale plek om een tussenstop te maken als je niet in een keer van Yosemite naar Las Vegas (of omgekeerd) wilt rijden. Het zwembad is alleen al een bezoek waard om hoe het er uit ziet. Het is een beetje vergane glorie, maar als je van dat soort jaren 50/60 look and feel houdt, dan is dit geweldig. Het water is ook heerlijk warm en het schijnt heilzaam te zijn. Toen wij er waren kwamen de oudjes uit de buurt 's-morgens vroeg van heinde en verre om hun aquagym te doen. Was ook wel een grappige ervaring. Verder is er niet veel te doen, dus voor een langer verblijf zou ik het niet aanbevelen.

Kosten per nacht: $33

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan